Rabis01 Kizlar bugun 2.doz aşimi oldum fakat duşa girmem gerek aşi olup duş alan oldumu hic aranizda sorun olurmu
Saniss Rabis01 ben ilk aşımda girmedim de ikincide girmiştim şükür bi sorun yaşamadım. Mesela birinci ağrı yaptı ikincide hiç bişey olmamıştı
Denizin Rabis01 bende girdim ilk doz ilk gebelikti , kim uyduruyor böyle girilmez mirilmez işlerini :))) canım ister ara sor öğren bunu herkes bilir girilebilir
Rabis01 Suheyla06 1.dozda bana 2gun duş alma demisti bugun hic bisey demedi internette baktim 6saat sonra duş alinabilir yaziyor bilmiyorum bende cok arada kaldim banyodan yaziyorim şuan ☺
happypregnant29 Rabis01 girebilirsin ama sıcak su ağrıyı çoğaltabilir dedi bana hemşire mümkünse girme demişti 2 gün sonra girmiştim ben. Ama çok sıkıntı olacağını sanmam biraz daha ılık suda yıkanırsınız olmadı 😊
Taze_gebe Rabis01 en azından ilk gün girme demişti çok aşırı acil değilse silin koltuk altınızı vs idare ettiği kadar
Rabis01 Taze_gebe vallaha acildi canim girdim bile eşimle 4gundur kustuk benle saglik ocagana gelince baristik 🙈
byzza16 Rabis01 ben geçen hafta ilk dozu oldum hemşireye sordum duş alabilir miyim diye evet dedi aynı gün duş aldım bir şey olmadı