Birdiribir Dört cm açılmam var 41. Haftada bitti doktorum yatırdı. Sancım yok suniyi taktılar dua edin nolur kolay olsun çok korkuyorum
2cocuk1kediannesi Zor bir süreç ama açılman çok güzel, suniyle girmene izin verirlerse sıcak suya gir inanılmaz hızlanır açılman ve dalgaları hissetmessin. Allah kurtarsın bir an evvel bebeğine kavuş inşallah.
Birdiribir fethiyeli48-48 yok gitmediler burdalar annemde yeni geldi ev tutmayacaksanız kızımı götüreceğim dedi onlara. Bilmiyorum artık ne yapacaklar kayınbabam demiş köye gideceğiz ev tutmaya gerek yok 🤬 bu kadar yüzsüz utanmaz insan görmedim
fethiyeli48-48 Birdiribir sen çok sabrettin kalk git annene sen gitmeden bunlar bi şey yapmayacaklar gerçekten normalde hiç bi zaman böyle bi şey demem ama sizinkiler gerçekten artık yüzsüzlüğün dibini sıyırıyorlar . Eşini de Allah islah etsin kalk git annene bak nasıl paşa paşa gelicek kocan .
Birdiribir fethiyeli48-48 yani tam olarak ne yapmaya çalışıyorlar gerçekten anlamadım. Eşimide anlamadım bana diyorki bunlar çıkmazsa biz çıkacağız bıktım diyor. Anlamıyorum artık hiçbirinin niyetini. Sabah gitti ev tutacağım dedi az önce de bi evin konumunu attı tuttmuş sanırım. İnşaAllah öyledir yani. Dün kaynanamla falanda tartıştık oda benim elimde değil ben sizden çok istiyorum diyor kafam allak bullak
fethiyeli48-48 Birdiribir yalan kuzum yalan kaçıncı ev bu Allah aşkına bulmuşlar senin gibi Gelini öte Çek beri Çek . Logısa halinle odaya tıkıştın kaldın tuvalete gitsen rahat yok . Kocana özel bi şey yemek hazırlamak istesen yok . Valla artık Çek resti yoksa bunlar yüzsüzün önde gideni .
Aybigen Birdiribir annen ne zman gidecek o zamana kadar gitmezlerse git annenle ev tuttuk laflarına falan kanma artık. Sen gitmeden onlar gitmez. Ev tuttuysada kocan taşısin dayasin döşesin öyle gelirsin.