umudunannesiii 16+1 iz ama henüz çocuğumun hareketlerini hssedemiyorum. Doktor daha erken dedi ama merak ediyorum sizde hareket eden , hisseden var mı
Happybaby53 umudunannesiii daha erken. 16+3 haftalığım bende hissetmiyorum. 20 haftadan itibaren hissedersin
milena11 umudunannesiii daha çok küçük canm benim bu ara karnında pıt pıt atma hissedersin oda bebek değil. Karın zarı inceldiği için damarını hissediyorsun (ben bebek sandıydım) 😅 ben 20.haftadayım ilk bebek hissedemedim hala
Nurgullmom umudunannesiii Karın kaslarıyla alakali bi durummuş bu erken hissetme konusu o zamanlarda bende cok az haftada 1 kere felan hissediyodum oda ufacık sanki damar atiyo gibi hafif bi pıt pıt oluyodu. 20.haftada guzel hissetmeye başladim suan 21+3 baya hissediyorum artık. Dışardan anlasılmıyo henüz ama içerde kıpır kıpır
Tsngamze Hareketlerinden uyuyamıyorum sabahın 9da uyandırdı tekmelerle daha erken biraz gelişsin sende uyuyamıyacaksın 😂
umudunannesiii milena11 Tsngamze siz kaç haftaliksiniz ☺️ Onu hissetmek istiyorum artık onun teknelerine uyanmak istiyorummm
Urs-19 Hissetmemeniz normal çünkü daha gücü yetmiyor rahim duvarına vurmaya ☺️ 2-3 haftaya hissedersiniz ☺️
Morvy milena11 aa bunu ilk defa duydum benimkide öylemi acaba😳 ama benimki çok düzensiz pıt pıt ediyor böyle damar atması gibi değil onu önceki haftalarda kasıklarımda hissediyordum hatta içimde birşeyler oynuyor sanki 18 haftalığım sizinkide böylemiydi ben başka ihtimal vermiyordum bebekten başka bişy olamaz heralde diyordum aslında?
umudunannesiii Nurgullmom Allah tez zamanda bana da hissetmeyi nasıl etsin ya çok merak ediyorum o hisleri ☺️☺️☺️
milena11 Morvy ben sol tarafta böyle sanki tık tık tekme atıyor gibi oluyordu. Ama hep aynı yerde. Sonra doktorasordum heyecanla bebek olmadıpını söyledi ama 18 haftadaymışsınız siz bazı kişiler hissediyor o haftalarda
ecembugra53 umudunannesiii canım 18. Haftadan itibaren hafif kelebek uçması gibi hissedebilirsin 24. Hadtaya kadar hissstmemd. Cok normal karın kasları vE karnındaki yağ oranına bağlı vE bebeğinin duruşu bin da da etkili. Canım🥰
Morvy milena11 herkeste farklı oluyor demekki benim bazen sag bazen sol bazen oynaşma gibi oluyor tam anlayamadım. Sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz herşey olur inşallah🙏🏻