iremcany Dondu86 Allah bağışlasın evlatlarınızı içimizi rahatlattığınız için teşekkğr ederiz. Benim de erken doğum riskim var siz neden erken doğum yaptınız ?
Kereminnannesi Esosun bnde bugün 34 haftalık oldum bebeğimin çok aşağıda olduğunu söyledi çok şükür bir sıkıntı olmadı bnde ama bir sorun olacağını sanmıyorum içinizi ferah tutun bnce iyi düşünün iyi geçsin
Esosun Kereminnannesi benim kanala yerleşmiş ve erken doğum riskim vardı hafif bi açılmam var serklajım tutuyor şuan zaten 😊 ama korkmuyorum sadece çok erken onun 1 gün bile durması anne karnında çok önemli gelişimi için o yüzden endişe ediyorum biraz🙏🏼 Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah
Kereminnannesi Esosun amin inşallah benimde erken doğum riski vardı da şuan iyiyiz 😊 aynen dediğiniz gibi bir gün bile çok önemli gelişimleri için
Seda--mete Esosun benım de serklajım var 34+3üz en son ne zaman gittiniz? Kaçıncı haftada dıkısınız alınacak? :)
Esosun Seda--mete benim her an doğum başlayabilir normalde 37 de alınıyor dikişler ama biz 37 yi göremeyiz büyük ihtimalle o yüzden suyum gelirse yada lekelenme gibi bişey olursa hemen gel doğumu başlatalım dedi doktorum nişanım düştü çünkü 34+2 deyiz bizde
Esosun Kereminnannesi aynen öyle bekleyebildiği kadar beklesin yavrucaklar 💜 biz dayanırız onlar için yatıyoruz zaten biley yaptığımız da yok 😅
Seda--mete Esosun anladım saglıcakla kavusun yavrunuza 😊🙏 benım de ilk gebelığımde 37de alındı ve 2cmle doğum başladı. Bunda doktorum dayanabıldıgı kadar bekleyelim dedı, o yuzden sordum. Hayırlısı bakalım. Pekı bebegın gelısımı nasıl?
Aybigen Esosun ins vaktini bekler bebeğiniz ama doğarsada çok erken bı hafta sayılmaz. Siz yatıp bol bol dinlenin sağlıcakla vaktinde gelsin bebeğiniz.
Esosun Aybigen inşallah dinleniyorum ama evde gündüz yalnızım kahvaltı yemek vs hazırlıyorum sağolsun ev işi ve akşam yemekleri eşimde 😊
Hayalhira Dondu86 o kadar güzel anlatmışsınız ki benmde erken doğum olucak okurken içim ferahladı sağsalim bizlerde kavuşuruz inşallah Allah razı olsun pozitif yazınız için ❤️
Dondu86 Hayalhira Sizdende allahim sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.saglikla gelsin inş
Suzii-90 Esosun canim nasılsın şuan bu şekilde serklajli arkadaşlar bikachafta daha götürdü insallah seninde gider endişelenme bu hafta doğarsa kuveze girer sadece yaşam sınırını geçti artık Allahin izniyle inşallah sağlıkla alirsin aliriz hepimiz yavrularimizi kucagimiza
Esosun Suzii-90 çok şükür daha doğmadık 😊 biraz daha bekleyim dedi galiba uzanıyorum genelde canım zaten bakalım zaman neyi gösterecek 😊
Suzii-90 Esosun durur canim 1 hafta daha durur en az dikkat et kendine insallah vakti ne zamansa o zaman gelir sağlıkla 🥰
Esosun Suzii-90 aynen Ne zaman doğacağı belli zaten biz bilmiyoruz sadece 😊🤲🏼 Sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz erken geç farketmez