Kayasbht Sermec27 bir hafta aralıklarla gitmişiz 1 hafta da 200 gram fazla sadece benim bebeğim sanki normal gibi mi 🙄
Sermec27 Kayasbht anladım canım bizimde kafası 9 10 gün önde gidiyor diğer kısımları haftasıyla uyumlu gidiyor 🥰
Kayasbht Sermec27 bana da hafta olarak bir şey demedi belki de benimki de sadece kafası felan iri hafta olarak normal 😃 rabbim hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin . 🌹
MerveKaya38 Melikekpln Canım bide benim göğsünden bugün süt gibi birsy geldi seninde geliyomu islaklik
Ekvatoral Kayasbht benim de 26+4 de 931 gr dedi. 26+1 ile uyumlu dedi. Kız erkek bebek farkı da olabilir belki. Bizim ki erkek. Bende bu ara çok dikkat ettim yediklerime çok merak ediyorum gittiğimde gününü yakalmış olacak mı
Kayasbht Ekvatoral benim ki de erkek canım . Arada 3 gün fark var oda makineden olabilir bence hiç kafanıza takmayın . Bir de genetikte olabiliyor anne babanın yapısına göre bebeklerin kilosu vs
Busecnr40 MerveKaya38 26+2 de 850 gramdi doktor gayet ideal dedi eksik degil fazla da degil🤷🏻♀️ Ama burdaki yorumlari gorunca benimki cok az gibi geldi
Sevdeeee Busecnr40 aynen yaaa 🙄 26+6 da benimde 860dı doktor normal desede insan bi şeyyy oluyo besleyemiyom yaa oluyo
Busecnr40 Sevdeeee aynen valla ama bosver bizde problem yok bence 😂 saglikla dogsunda 300-500 gram eksik fazla fark etmiyo