birgaripyolcu Kızlar yerleşme kanaması yaşadıysanız eğer rengi tam olarak nasıl miktarı acil cevap lütfen
Burcuckmk birgaripyolcu adetime 10 gun varken benim açık pembe bir kan gelmisti adetime yakinda koyukahve renk gelmisti
Dseker Burcuckmk birgaripyolcu siz tarif edin nasıl bir şey olduğunu ona göre yardımcı olalım açık pembe kırmızı değilse panik yapmayın
birgaripyolcu Burcuckmk benimde geçen hafta bir damla kadar sanki adet başlakangıcu gibi çamur gördüm
birgaripyolcu @2pati1baby canım adet başlangıcı gibi bir renk mi bende geçen hafta olmuştu sanki adet başlakangıcu yada adet bitişi gibi çamur gibi bir damla
birgaripyolcu Dseker benim sanki adet başlakangıcu gibi çamur renginde bir damla gördüm daha da adet olmadım o rengi görmeden 2 gün önce test negatif di
Dseker birgaripyolcu evet benziyor yerleşme kanamasına adet gününüzün geçmesini bekleyin geçerse kan testi verin stres yapmayın
Dseker Naz_01 birgaripyolcu ozaman bebek çalışmalarına devam bir dahaki ay hayırlsı ile nasip etsin rabbim
Burcuckmk birgaripyolcu gebe olsan coktan testlerde çıkmasi lazimdi canim adet düzensiligin yoksa eger