Cananq123 Cerenn48 ben genel anestezi oldum çok rahattı tavsiye ederim belden uyuşturmada biraz psikoloji bozuluyor diye düşünüyorum
aezgi Cerenn48 felç ne canım hangi devirdeyizz ☺️ Uyuşmalı oldumm cok konforlu bir doğum sekli bence toparlanması daha kolay kendim biraz panik atak biriyim cok korktum bende hatta bi ara panikledim hemen sakinlestirici yaptılar oldum leyla 😀 sonra bi baktım oğlusum kucağımdaa hic düşünüp korkmaaa cokda cabuk toparlamıstım
Cerenn48 aezgi Bende öyle düşündüm canım da internette falan gördüm insanın aklına girince bı defa korku basliyo maalesef o yüzden kurdum kafamda sanırım
SerpilEsra Cerenn48 canım kulaktan dolma şeylere inanma Ben 33 hafta 5 günlük spinal sezeryan oldum ve çok rahattım Sadece biraz sıvı kaçağı olduğu için boyun ve baş ağrısı oluyor o da geçiyor iyi ki olmuşum diyorum Çünkü genel olsaydım ilk uyandığında ağrısı daha çok oluyormuş spinal de odama geçtim halen hissetmiyordum daha sonrada agri kesici igneyle idare ediyorsun bi sekilde
Cerenn48 SerpilEsra çok sağol canım ağrı acı olur tabiki yavrumuza kavusalim sağ Salim başka hiçbir şey istemiyorum
EsmamM18 Cerenn48 kim felç kalmış canım benim. Genel anestesi oldum şimdi de spinal istiyorum inşAllah. Korkma bir can dünyaya getiriyorsun ❤
Cerenn48 EsmamM18 çok sağolun ben bu risk epidural anestezi ve spinalde var diye duyunca işte napicami şaşırdım teşekkür ederim desteğin için
Ummuhancendik Bende kızımı ilk zorunlu sezeryan oldum genel istedim niraz panik atagım korktm belden aşagı görmeyeyim hissetmeyeyim dedim zaten 20 dk içinde bitiyr uyandırıyrşardı gözümü açtım hafif bi uyku sersemliği oödu ilk sonra geçti şimdi ikinciye hamileyim
New34 Cerenn48 belden anestezi ile ilk çocuğumu dünyaya getirdim bu çoçuğumu da genel ile doğurmak istiyorum çünkü bende yan etki çok bas agrısı yapmıştı korkacak hiç bişi yok canım herkes gibi girip çıkacaksın ameliyattan ☺️
Goncaaaa Cerenn48 😂😂 o cocuk oyle yada boyle cikacak oyle dusun rahatla doktorunla konus rahatla. Gerilince asil hersey kotu oluo. Zaten ameliyathaneye girince Allah tarafindan bi sakinlik teslimiyet duygusu girio ne derlerse yapiosun bende cok korkuyordum ama sakin kalinca hersey su gbi akio.
Ceylaan EymenAli21 Banada aynısını demişlerdi acımıcak ama hissedeceksin gibi cümleler ama hissetmedim hatta doktorum karnına baskı uygulanacak korkma dedi ben onu bile hissetmedim ki benim uyuşmam tam olmadı halde hissetmedim benim tek sorunum belime yapılan iğne olmadı uyuşmadım o yüzden 4 kez denediler onun bile acısı o kadar hafifki yani korkulacak hiçbir şey yok . Doğumun 1 buçuk saat sürdü kızım 15 dakkada doğdu gerisi dikme işlemi zaten birde sezeryan sonrası sütün gelmez diyenlere kulak asmayın benim çıkar çıkmaz geldi fazlasıyla
EymenAli21 Ceylaan birbucuk saat çok sürmüş yirmi dk bitiyo herşey deniyor hep sağlıklı hayırlı doğumlar olsun hepimizinde inşallah 🤲
Sibelrx Cerenn48 vallahi genel iyidi kalktim direk sutum geldi zaten 1 haftaya kadarda topladim kendimi yuruyunceye kadar sonra senin elinde ne kadar cok yurursen o kadar duzelirsin 2 ci yine genel olur ama bu sefer ilk dogdugundaki sesi duymak isterim acikcasi o nasil olur bilmem bel agrisi olur diyolar bi doktoruma sormam lazim