Cerenn48 felç kalacak olsanız doktorlar bunu göze alıp sizi belden aşağı uyuşturmazlardı emin ol 😌 Sadece iğne yapılırken kendini kasarsan, uyuşukluğun geçtikten sonra bacak ağrın, bel ağrın olabiliyormuş. Mesela yengem iğne vurulurken bacağını çok kasmış, sedyeye alınırken de bacağı yanlış bir pozisyon da durmuş. Uyuşukluğu geçtikten sonra hep bacağı ağrıdı, aradan iki sene geçti hala çok fazla ayakta durunca ya da zorladığında bacağı ağrıyor. Bunun olup olmaması da senin kendini kasmamana bağlı rahat ol o iğne asla acıtmıyormuş zaten, kolayca iğne yaptırabiliyor kan aldırabiliyorsan çekinecek birşeyin de yoktur zaten😜 Bunun dışında sadece karnında bastırdıklarında basınç hissediyormuşsun ama asla acı olmuyormuş. Ben de sezeryanden çok korkuyorum ama uyuşturulmaktan değil sonrasında ki dikiş ağrısı ve acısından korkuyorum ama onun bile bir şekilde üstesinden gelinebilir hiç korkma Allah yardımcımız olsun benim nasıl doğum yapacağım belli değil henüz ama her doğumun kendine has bir zorluğu var. Bakarsın sorunsuz bir doğumun olur bakarsın çok zor olurz Allah ne nasip ettiyse o 🙏🏼❤️