Hudeyce 8 haftalık gebelikte boş gebelik olduğu anlaşıldı ve evde kese düştü hastaneye yattım kürtaj oldum. İlk adetimi 45 sonra oldum. ilk 2 3 gün birşey gelmedi sökulmedi, Şuan 15 gündür leke şeklinde adet oluyorum bu durumu yaşayanlar varmi çok kafama takılıyor ona göre randevu alacağım hastaneden. Adetin kesilmesi için önerisi olanlar var mı? bu durumu yaşayanlar var mı?
cryingbaby Hudeyce normal diye biliyorum ama doktorunuza sorun mutlaka. Bende oyle oldum boş keseydi, kurtaj oldum 7+5 te, 41.gün adet oldum az az oldum sonradan biraz daha duzeldi 10.gunde bitti, sonrasida duzene girdi zaten stres yapmayn 🤲🏼
kucukadam Hudeyce canim ben de 8haftalik düşük yaptım. Bebek gelişmemiş 5haftalik görünüyordu. Dusukten sonra doğum gibi 40 gün sürdü. Tabi ilk bi kaç gün kanama oldu sonra leke şeklinde 40gun, sonlarına doğru tekrar kanama başladı adet oldum. 40 tamamlanmadan tekrar oldu yani. Korkacak bisey yok. Ama yine de doktoruna danış istersen 😊
Dseker Hudeyce canım bende ilk adetimi 35 gün sonra oldum sonra 1 ay sonra oldum sonra 20 günde bir adet oldum 6 aya kadar normal 6 ay içinde gebelik önerilmiyor zaten kürtajdan sonra 6 ay sonra doktor kontrole çağırmıştır sizi
bireylulmeselesii Hudeyce benim kürtaj sonrası adetim normal düzende olmuştu. Bence bi kontrole zaten gitmelisin kürtaj sonrası ilk adetten sonra çağırıyor doktorlar her şey yolunda mı diye
Kevserkivicim Bende yedı haftalık keseyı goruyorum bebek yok sekızıncı haftayı beklıyorlarmı sıze baştan soledılermı boş gebelık dıye benım testımde çıktı betamda çıktı bıde hamılelık belırtılerınde var ama tansıyonum cok dusuo düşüp bayılıcam rıca Etsem cevaplarmışsınız bir cok gecmıs olsun bu arada
Hudeyce Kevserkivicim benimkide 6 haftalıkti başta birşey demediler kese normal dedi doktor kanda vs hep çıktı belirtiler vardı hamilelik. Sonra lekelenmem oluyordu benim kahve rengi düşük riskin var dedi doktor hap başladık 10 gün sonra gel dedi kalp atışına bakalım dedi o süre zarfında ilaç kullandım ama bi ara leke çok geldi korktum acile gittim ve orada boş gebelik gibi duruyor dediler çünkü kese 40 mm olmuş ama için de bebek gözükmüyor dediler birde kendi doktoruma gittim alttan muayene etti oda aynısını dedi hapı bıraktım evde zaten kese düştü 2 gün içinde, sonra kürtaj oldum..
Hudeyce Kevserkivicim ama bence biraz daha bekle ve mümkünse başka doktora da git çünkü bazen ultrasonda görmeme durumları oluyormuş, alttan muayene edildin mi canım?
Hudeyce cryingbaby benim baştan nerseyde hiç gelmedi gibi birşey ozaMan belki normaldir doktoruma yazdım kürtajla alakalı değildir bu durum dedi. aşırı stres yaptım umarım geçer :(
Hudeyce kucukadam ozaman uzun sürmesi normal gibi benim çünkü kürtaj dan sonra kanamam nerdeyse olmadı gibi. ilk adette atıyorum demek ki çok teşekkür ederim stres yapıyordum :(
cryingbaby Hudeyce kurtajdan sonra benimde kanamam olmadi, ertesi gun biraz kahve rengi lekelendim okadar, cidden stres cok etkiliyor 😕
Hudeyce Dseker peki kaç gün sürmüştü ilk adetiniz bu benim ki ilk adette bu kadar uzun sürmesi beni strese soktu covid sebebiylede ikidebir hastaneye gitmek istemiyorum :(
ceylan_oztrk Kan değerleri eğer yavaş yükseliyor sa boş gebeliktir hamilelik belirtileri verdi banada ama kese boştu
Aslina Hudeyce kürtaj sonra biraz değişiyor adet. Ben 26 gün sonra olmuştum ve aşırı fazlaydı miktarı normalde olduğumun 2-3 katı diyebilirim. Sonraki 2 adetimde geç geldi doktora gittim antibiyotik verdi. Bi kontrole gitmenizde fayda var. Genel muayene olmuş olursunuz hem iyi olur
Burcu-2910 Hudeyce bende boş gebelikten kürtaj oldum ilk adetimi 1 martta oldum 3 gün yoğun geldi sonra leke leke geldi ve suan ikinci adet olmam gerekiyordu olmadım ve gebelikte yok yani ne oluyor anlamış değilim kürtaj sonrası böle düzensizlik vs şeyler oluyor