Minikoocum Kızlar bazen özelikle oturunca kafasını sırtımi anlamıyorum karnının bir köşede sertlik oluyor dışardan belli oluyor çok sürmeden geri gidiyor 35. Hatmiz norml mi hareketleri falan iyi ama bu bı yere dayanma işi norml ni
Hatice68 Minikoocum hareketleri iyiyse hic korkma hareketleri önemli bu haftalarda çünkü yeri daraldığı için oyle yapıyor kuzucuk bende 37.haftamdayim çok sık yaşıyorum bu durumu
kucuktosbik27 Minikoocum bebekler 31. Haftadan sonra sırtını sağa yada sola dayarlar büyük ihtimalle 35 te epey büyüdüğü için siz daha net hissediyorsunuz☺️kağan kocatepenin haftalık hamilelik videolarına bakabilirsiniz pozisyonu anlamak için☺️
Minikoocum BrcHmt yani toplamada hep bı yere mi tollaniyor öyle degl bı yeri geliyor karnımdsn belli oluyor başka yerde de hareket oluyor srti yada başı falan gibi düşünüyorum
BrcHmt Minikoocum ben 35 haftalığım bebeğim biraz zayıf o kadar yükselme şeklinde görmedim. Seninkinin kilosu iyiyse poposunu ittirince senin onu görmen normal bence
Minikoocum BrcHmt Kilosu ortalama dedi çok kilolu degl pozisyonla alakalı ozmn sanırım bide oturunca oluyor baskı oluyor belki
Ebruuuucn1 Minikoocum canım doğum pozisyonuna girdiği için artık sırt poposu yukarda benim öyle yani yanlardan ayaklarıyla vuruyor bazen ellerle ama popo hep karnıma yaşlanmış şekilde aynı şeyleri yaşıyoruz bence normal oda 😂
CigdemSenol Minikoocum Olur canım öyle. Hele ki yemeklerden sonra falan. Toplanır bi yere kasılır sonra geçer 🤗