birgaripyolcu Tospikkkkk bende 9 eylülde düşük yaptım 1 gece hastne de kaldım çok iyi ilgilendikler ben hamile olsam doğum orda yapmayı düşünürüm
Tospikkkkk birgaripyolcu anestezi aliyormusunuz yoksa canlı canlı kürtaj mi oluyosunuz devlet hastanesinde
birgaripyolcu Tospikkkkk Benim bebeğim klp atışı olmadı kürtaj dediler çok bekledim yapmamak için ama kanamm artınca hastame yatmışım yapıldı kürtaj yapılacak diye akşamı hastanede düşük yaptım
Tospikkkkk birgaripyolcu bende çok bekledim direndim iki gün önce çok yavaş atıyo dendi bugün durmuş artık yapıcak birşey yok herşey allahtan
Tospikkkkk nslhhsn9221 çocuğun kapl atışları yavaştı bugün durmuş yatış yapmak istedi ama kabul etmedim yarın gidip olucam nasip böyleymiş
birgaripyolcu Tospikkkkk anestesüsiz sakın yapma mahvolursun 9 eylül bayılarak yapıyor ben özellikle konuşmuştum korkuyorum diye
nslhhsn9221 Tospikkkkk çok geçmiş olsun benim de ilk gebeligim kürtajla sonlandı. Allah’ım herseyin en iyisini biliyor belki sağlıksız bı bebek olacaktı. İyi olmaya çalış.
Tospikkkkk nslhhsn9221 sagliksizdi zaten gelişmemişti kalp atışları yavaştı bugünde gittim durmuş verende alanda allah nasip böyleymiş ister istemez üzülüyorum ama yapcak birşey yok
birgaripyolcu Tospikkkkk amin inşallah bende 3 senedir evliyim hala çocuğum yok 2 düşük bir kimyasal diğeri klp atışı yok çok ağladım hastanelerde çok zor imtihan başınagelen bilir
birgaripyolcu Tospikkkkk kan pıhtılaşma testini mutlaka yaptır bide kürtaj olmadan doktora deki bne kan sulndırucu ine kullanmak istiyorum belki yeniden klp atar