Mervesemih28 Arkadaşlar ben dokuz buçuk haftalık gebeyim son üç haftadır hiç bir şey yiyemez hale geldim yesem de geri çıkıyor 24 saat boyunca mide bulantısı ile savaşıyorum acile gidiyorum serum taktırıyorum o bile fayda etmiyor önerisi olan var mı
Seymaec Mervesemih28 mide bulantısı ilacı yazdı mı doktorun? Dr prilam kullanıyorum ben bulantılarım için. Tamamen kesmiyor bulantıyı ama en azından birşeyler yiyebiliyorum
Merimericik Mervesemih28 ahh benim daha yeni geçti 16 haftadayım. Sizi o kadar iyi anlıyorumki. Eşlik eden koku hassasiyeti ve tiksinmeyle beraber tam 2 ay yatalak gibi yaşadım fakat inanın geçiyo. Geçecek. Sabır 😊 Bana hiçbi ilaç fayda etmedi ama prilam herkese iyi geliyor umarım size de iyi gelir
Mervesemih28 Mervesemih28 Merimericik içimi rahatlattınız umarım geçer çok korkuyorum 9 ay böyle geçecek diye 🥺
Sudeekalay Mervesemih28 ahh ahh kelin ilacı olsa başına sürer bende 9 haftaligim gecmiyorrrrrrr dört gözle geçsin diye bekliyorum dua ediyorum Allah’tan zaman çok hızlı 🥺
Bedis94- Bulantılarının olması normal yavrum ilk üç ay sürebilir sonra toparlanırsın. Doktor kontrolüne gittiğinde durumunu anlat ilaç yazar sana