mhndshnm maşallah sizin yine 17 mm benim 17. Haftamda hiç yoktu suyum doktorlar alalım gelişmez yaşamaz yaşasa da bir problemi olur dediler. Kalbi attığı için istemedim eğer ömrü biterse Rabbim alsın benden sebep olmasın istedim. Çok şükür ki rabbimde evladımı bize bağışladı. 37. Günümüz bugün yeni doğan yoğun bakımında kalıyoruz ama çok şükür rabbime iyiye gidiyoruz daha iyi olucaz İnşallah. Ben öğrendiğimde moralmen çok kötü olmuştum. Sonra Rabbimin imtihanı dedim hiç moralimi bozmamaya çalıştım. Hamileliğimde haftasına göre ne olmadı gerekiyorsa yaptım. Yalnız her hafta doktor kontrolüne gidip gelişim ve kalp atışı kontrolü yaptırdım. 15 gün taze sıkılmış havuç suyu ya da deveci armudu suyu içtim. Arada Hindistan cevizi suyu içtim. Bol bol dinlendim kendimi yormadım. Günlük en az 3 lt su içtim. Çok şükür 30. Haftamızda hafif kanamamla suyumun birazı geldi sezeryanla doğum yaptım. İçini hep ferah tut ki bebeğin de ferah olsun ve çook dua et elini karnına koy ve bol bol dua et abdestli gezmeye çalış herşey daha kolaylaşacak emin ol. Ya Şafi El Mübdi çekebilirsin bol bol. Bende senin için dua edicem hayırlısıyla inşallah sağlıkla evladını kucağına alırsın.