Srd Merhabalar iç bacak ağrısı çeken var mı benim gibi sabah ağrıdan yataktan zor kalkıyorum daha 5 aylık hamileyim neden böyle sizde de olduysa nasıl geçirdiniz?
Nslhnkr Srd çatı ağrısı diye geçiyormuş catı genişledikçe agrı olurmuş doktorum bana bunu söyledi. Bende yasıyorum
Sevil2204 Srd benim de çok oluyor kalkarken yürürken zorlanıyorum birde kramp giriyor ara ara bacaklarıma geceleri doktoruma söyledim magnezyum yazdı
Srd Sevil2204 evet kramp ta oluyor bazen. Randevumu beklıyorum gidince bende sylerim magnezyum eksikliğini aza indirmek için maden suyu içmeye çalışıyorum ama demek ki yeterli gelmiyor takviye almak lazım gidince artık bakalım
Srd Emel38 açılma oldu demişsiniz nasılsiniz şuan peki hala acılma oluyor mu bende ondan korkuyorum çnKü çok erken daha
Nslhnkr Srd bazıları erken yasıyormus sanırsam. Ama en dgru bilgi tabiki doktor verir. Olmadı kontrolde konusun
Emel38 Srd progestan fitil kullanıyorum.magnesyum , vitamin vs hapları kullanıyorum..erken doğum riski var.eve gidince ayaklarımın altina yastık koyup dinleniyorum.
Srd Emel38 Allah yardımcımız olsun inşaAllah vakti saatinde sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi🤲
Sevil2204 Srd aynen canım yeterli olmuyor takviye şart ben geçer diye düşündüm hep ama geçmiyor hafifliyor bazen sonrasın da yine artıyor