Kubraylmz0 Neler almayı düşünüyorsunuz hanımlar 💕💐🙏🏻 resimler net değil ama anca bulabildim https://resmim.net/i/sfHBL https://resmim.net/i/sfxL8
Taze_gebe Kubraylmz0 hepsini almak isterdim ama speddy gonzales annelerden fırsat kalmaz bana 😂 korkuyorum ben kargaşa oluyo 🙊
metehaninannesiii Kubraylmz0 kanguru,mama önlüğü,bebek kıyafetleri,kitaplar,battaniye allahtan esimin tanıdığı var erkenden gider alırız 😂😂😂
EylulHifaa ben anne yanı yatağa ve silikon mama önlüklerine gidip bir bakıcam beğenirsem alıcam sizler neler almayı düşünüyorsunuz
Almilaaa EylulHifaa anne yanı yatağını bende daha önce almıştım kızım 10 günlük şuan ve ilk günden beri çok işime yaradı hep içinde uyuyor yumuşacık zaten çok güzel❣️
Ayskem EylulHifaa geçen sefer geldiğinde anne yanı aldım çok çok kaliteli ben çok beğendim ama mama önlükleri çok aşırı küçük kullanışsız geldi bana
EylulHifaa Ogi8 evet bende battaniyeye bakıcaktım unuttum bak tabi fırsat kalırsa ben gidene kadar inşallah bakıcam😅
Eczmery123 Taze_gebe anne bile değil. Bizim taraflarda yaşlı teyzeler ittirerek kapıyorlar herşeyi. Terminatör gibiler
Gizliyiiiz Almilaaa bizde aldık ama daha kullanmak nasip olmadı yıkadınız mı makineye falan attınız mı
zeynepbalci Almilaaa yumuşak olması sonradan kafamı karıştırdı ya bi durum gözlemlemediniz değil mi siz? Bi de öylece makineye mi atıp yıkadınız ?
Ceydat Almilaaa ah bunu duyduğuma çok sevindim bende reflü yatağını ve anne yanını almıştım daha doğrusu annemler almıştı. Sonra gereksiz olduklarını düşünmeye başlamıştım. Daha kullanmadığım için bilmiyorum
Gamze2259 metehaninannesiii kanguru ergonomik değil. Bebek ve sizin sağlığınız için olumsuz bence ergonomik bir marka araştırıp edinmenizi oneririm
Dbe24 Açılış saati değişti herhalde 7.30 damı açılıyor bim önceden 10da açılıyordu a101 falan ama a101 artık 7.30 da açılıyor üstüne asmışlardı saatini bimde öylemi
metehaninannesiii Mom0891 shjsjsjjshshsshs yamyam gibiler mübarek insan ne alacağını da şaşırıyor o sıra
Dbe24 Ogi8 ben izmir aliağadayım geçenlerde a101e gittiğimde kapıda yazıyordu ondan sordum acaba bimdemi değişti diye
Burcan35 Bebek arabasininda fiyati iyimis aslinda biz daha cok kucuguz 13+5 haftaligiz bunlar icin daha erken mi bilemedimm fikir verin bana kizlaar
gamze1126 Burcan35 bende bunu düşünüyordum o tarhte 8 haftalik oluyorum . görüncede icim kıpır kıpır oluyor bilemedim 😁
Kubraylmz0 Burcan35 bence iyi bir araştırma ile al kafanı çok karıştırma tabi ama etrafındaki kullanan kişilerden fikir alabilirsin bende 26 hafta oldum daha hala karar veremedim belki sen benim kadar beklemezsin 😃
Meltemli Burcan35 bende o kadarlikken annem binden almıştı çoğunu kızmıştım daha çok erken diye sonradan iyiki almışsın demiştim 😀
Mom0891 metehaninannesiii ahahah Mardin de her köşede bim var😂 benim apartmanın altındakini ben talan ederim
zeytinkiz metehaninannesiii eşinizi yollayın erkek girince reyona biraz acılıyolar 😆 bizde eşimle gecen geldiği zaman gitmiştik tam acıldı biz gitmişiz reyon efsane kalabalıktı eşim hemen gitti alacaklarımızı doldurdu sepete sepette seçtik kalitesini begenmediklerimizi bıraktık 😆🤭 küvet takımı - reflü yatağı - babaynest - oyun halısı - almıştım begendim kalitelerini 👍🤗
Minnakanne26 zeynepbalci ben geçen geldiğinde hastahane çıkışı aldım kumaşı iyi lakin kol ve baş girişi çok küçük alırken bakmanınızı tavsiye ederim 😊