efelettin Kızlar selam ikinci gebeliğim oğlumda hiç böyle bi şey yaşamamıştım ama bu çok fena midem bulanıyor kusma yok. Yemek görmek istemiyorum. Düşüncesi bile fena 😔 cumartesi doktor kontrlüm var o zaman ilaç yazdırıcam 😫
Eylul_Masal efelettin ahhh benimde öyle ilk gebeliğim benimde. Sabahlari cok oluyor bulantı mutfağa giremiyorum tahammülüm yok yemek görmeye. Ilac yazdirdim da icmeye korkuyorum bende
2miniginannesi efelettin ah ah bende aynıyım benim de ikinci gebeliğim oğlumda çok rahattı ilk zamanlar biraz kusma oldu ama 11. Haftada tamamen bitmişti süreklide olmuyordu ama bu sefer 34 haftalık oldum günde 3 veya 4 defa çıkarıyorum yoruldum artık bir doğsaydı diyorum 30 a kadar ilaç kullanmadım ama artık dayanılmaz oldu ilaç kullanıyorum ki hala aynıyım inşallah siz öyle olmazsınız
Meyracukurmaraz Gerçekten çok kötü bişey ben 16.haftama kadar su içsem çıkarttım 17.haftam çok güzel geçti 18. Haftamdayım sanki aynı şekilde bulantı geri geldi. Zofer kullanıyorum bıktım artık. Kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum
efelettin Meyracukurmaraz gerçekte çok zor. Umarım uzun sürmez hemen biter daha 6 haftalık hamileyim 😔
efelettin 2miniginannesi umarım ya gerçekten zor oluyor, oğlumla ilgilenmeside zor oluyor. Sürekli kendi aileme bırakıp dinlenip yatıyorum. Hastalıklı gibiyim. Kısa sürede biter gider inşallah