SutlacimiYedimmiBen SK01 normal dogurdum hicte bol(dogrusu genis) degil. Herkesin vucudu bir degil takmayin boyle laflari.
Happybaby53 SK01 Yok öyle bişey 🤗 geri eski haline dönüyor. Eşiniz ve siz hiç bi değişiklik hissetmiyosunuz. Sadece bir Kadın Doğum uzmanı anlar daha önce doğum yaptığınızı 😊
Vera18 SK01 o 3 4 doğumdan sonrası için söyleniyor. Ben normal dogum yaptım hiç öyle bir sıkıntı olmadı
Medilifegun SK01 bu kişinin kas yapısına da bağlı bazı insanlarda toparlanma tam olmayabiliyor ama çok basit bir operasyonla vajinal daraltma yapılıyor bu konuda jinekologunuzdan bilgi alabilirsiniz artık çoğu doktor bu işlemi yapıyor
SutlacimiYedimmiBen SK01 bnce anne olmayi göze alan herseye katlanir ayrica ilk dogumda oyle olmaz hemen 4 5 te anca
BurcuLice SK01 sanmıyorum bol kalacağını benim uzun süre birliktelik yaşamadığım zaman hemen daralıyor sizde olmuyor mu normal doğumdan bir süre sonra rahim ve rahim ağzı kendini toparlıyor diye biliyorum ben
Bayburtlugelin SK01 tabiki dogum oncesi ve dogum sonrası fark ediyor bebek ne kadar iriyse o kadar sıkıntı olabiliyor ama zamnla topluyor
NAZ2333 SK01 yok oyle bisey canm ya 4000kilo bebe dogurdum yani yeri geliyodu canim bile aciyodu eski haline donuyo nerden sokuyolar boyle seyleri kafaniza
Mengihilal SK01 aman kim uyduruyor bunları düzgün bir doktor ile doğum yaparsan asla öyle bişey olamaz. Önceden köy yerinde ne dikiş varmış ne kesi parçalana parçalana doğurup öylece kalıyorlarmş şimdi öyle bir şey mi var. Daha da daralıyor dikişler yüzünden 😉