Seher12345 Bu fitil kullanan varmı kullandıktan snra Sarı renkte akıntı olması normal mi dün başladım hic akintim olmuyodu bununla beraber olmaya başladı
Mom653 Seher12345 evet canım ilacin kalan kısmı dışa akıyor bende pazartesi tüp bebekden sonra başladım alıntı oluyor bir haftaya sonuç alicaz biz inşallah yavrum bana tutunmustur
Seyda652 Seher12345 ben 5 aydır kullanıyorum canım fazlasını atıyo gün içerisinde bi kaç kez akıntı geliyo benden sorun yok yani normal
Dilek0809 Seher12345 5 aydır kullanıyorum fazlasını geri atıyor bazen ilaçlı bazen su gibi akıntı oluyor çok normal stres olmayın
Seher12345 Mom653 inş hayırlı sonuçlar alırsın bnde geçtim oo yollardan şuan 3 aylık hamileyim üçüzlerime ondan ne olursa bi korku oluyo dün başlattı doktorum sabah ta olunca korktum hemen buraya yazdım
Seher12345 Emel38 ayy çok saol ya sen ne zamandır kullanıyorsun hep byle akıntı olmuyo demi günde bi kez mi geliyo
Mom653 Seher12345 vallahi bende iki gün önce cok korktum acaba tutmadimi diye ama normalmiş. Rabbim sağ saglim dogmalarini nasip etsin inşallah darısı bana🤲🙏
Seher12345 Mom653 bu akıntı gün içinde hep gelmiyo demi canım günde bi kez mi oluyo yoksa hep akiyomu fazlası
Seher12345 Seyda652 bende dün başladım sabah kalktıgımda hissetim geldiğini çok korktum acaba böylemi oluyo diye yazmak istedim çok saol canım