milena11 Tuba04 max 2 buçuk ay veriyor benim çalıştığım yer. Tabi iiten çıkartmazşarsa öyle de bi risk var
Taze-Anne28 Tuba04 ben öğretmenim zamanlamamızda güzel oldu mayısta doğacak doğum sonrası 2 ay hakkımla bu dönemi kapatıyorum sonra yaz tatilini ucuna bağlıyorum ve bebeğim 4 aylık oluyor 😊 ama ben yine de kıyamıyorum çok küçük ve anne sütüne muhtaç, o yüzden en az 6 aylık olana kadar kendim bakıp 2 ayda ücretsiz izne ayrılmayı planlıyorum. Tabi zaman şartlar ve o anki durum el verirse 😊
Rana-10 Tuba04 biz daha 14 haftalığız Eylül gibi doğum olacak inş . Kamuda çalışıyorum en az 1 yıl kendim bakmayı düşünüyorum ama ne olur o zamana bilinmez yani
Nundiyebiri Tuba04 ablam dan biliyorum şahsen 6 ay verdiler hemde ücretli izin altı aylık maaşı birden aldı
Tuba04 milena11 inş çıkartılmazsın kuzum Allah gönlüne göre versin ilerde bugünleri ne zor günlerdi ama atlattım diye anlatırız inş Allah evlatlarımızı hayırlı eylesin ❤️
Karacam milena11 ücretiz izin alma hakkını kullan yasal hak bu birde emzirme saati var bir buçuk saat 1 yaşına kadar part time çalışma hakkı da var diyorlar o ne zaman başlatılıyor bilmiyorum araştır istersen
Gigy Taze-Anne28 bizim de aynen öyle 🙈🙈seminer dönemi falan derken Eylül de başlangıç ❤️ Mayıs bebesi bizim de 🤰🌸
DDT Taze-Anne28 Ya bir şey soracağım. Ben de öğretmenim- yani devlette hiç çalışmadım, ama merak ettiğim bir şey var. İşe geri döndüğünüzde normal sayıda ders mi veriyorlar acaba, yani sabah 8 akşam 5 mi gidiyorsunuz yine yoksa her gün atıyorum 4 saatlik ders olacak şekilde mi ayarlıyorlar alacağınız sınıf sayısını? Bir bilginiz var mı bu konuda? Biraz karışık oldu sanırım ama inşallah anlatabilmişimdir 🙈😃
Semashbl Rana-10 bende kamu dayım doğum iznini aktarabilirsem bir ay da kendi iznim var bir kez de rapor almamıza izin veriyorlar 5 aya yaklaştırırsam bir yaşından önce çalışmak istemiyorum sizin gibi ücretsiz alacağım Allah tan bir şey olmazsa
mrsbiyolog Kamuda çalışıyorum idari izne ayrıldığım için kurumum 32. Haftada da zorunlu doğum iznine çıkartıyor. E çocuğun 40 çıktığı gibi işe başlamak olmaz çok minik ve anneye muhtaç😕 hemen peşine 2020/2021 izinlerimi kullanıp sonra 1 sene ücretsiz izin almayı planlıyoruz Allah izin verirse🙏🏻 Hem bu pandemi döneminde de hastaneden çocuğuma herhangi bir şey taşımamışta olurum🙏🏻
Esincil mrsbiyolog kamuda çalışanlar önce yıllık izin alırsa ücretsiz izin talep hakları yanıyor alamıyor önce ücretsiz izin al sonra yıllık izin al öyle bir düşüncen varsa canım. Bende kamuda görev yapıyorum araştırdım ve sendikamızlada görüştüm detaylı bilgi al istersen sende kurumundan haklarını öğren
Thutik Tuba04 psikologum yeni danışan almıyorum 1-2 aydır ama seansları devam eden kişilere 2 aydan uzun ara veremem sanırım. Bu sebeple 36. Haftada çalışmayı bırakıp doğumdan 1 ay sonra başlarım diye düşünüyorum. Ilk aylar günde 4 saati aşmayacak şekilde 🍀
hanibazen Tuba04 2 ay sonra 🥺 32. haftada çalışabilir almaya cesaretim yok virüsten dolayı, kredi borcumuz var ücretsiz izne de çıkamam o yüzden sadece 8 hafta
milena11 Karacam hepsinden haberim var ama özel sektör olduğu için bir kulbunu buluyor çıkartmak isterse çıkartıyor mağlesef
gizemozdemir1990 Tuba04 3,5 ay sonra izinlerim bitiyor. Sut izinlerini birlestirmeyi soracagim. Korona nedeniyle evden calisabilirim 1 yasina kadar, tabi bu kural devam ederse. Ucretsiz izin de alamam maasim cok yuksek, ucretsiz idare edemeyiz
Tuba04 gizemozdemir1990 inş istediğiniz gibi olur herşey ❤️ Evet ücretsiz izin bende almayı düşünmüyorum para lazım sonuçta hele ki şu dönemde