eylusko hamileyken genital bölgesine lazer epilasyon yaptiran var mi aranızda? düşük doz ile çalışma yapılabilir mi ?
Nslhnkr eylusko benim doktorum kesinlikle önermedi benim koltukaltıydı. Siz bide özel bölge diyonuz çok zararlı aman diyim canm
Senaa-5454 eylusko bende gidiyordum ama bıraktım hamile olduğumu öğrendigimden beri doğumdan sonra devam edeceğim
miskokulum1 eylusko hastane de Bi röntgen bile yasakken, kaldı ki lazer epilasyon… Çok çok sakıncalı !
eylusko Nslhnkr bazı doktorlar çocuğa asla ulaşmıyor ışın diyor bazıları önermiyor da anlayamadım tabi. en iyisi yaptırmamak
Deryaongun1 @eylusko benim doktorum izin vermedi yarıda kaldı 😔 gittiğim de bi işe yaramadı doğumdan sonra tekrar başlayacam
Senaa-5454 eylusko evet bnde 1 yıldan fazladır gidiyordum cikmiyordu neredeyse şuanda da sadece genital bölgede ve koltuk altında çıkıyor onlarında makine ve eldivenle alıyorum. Şuana kadar sorun yokdu ama göremiyorum hiç artık agdaya gitmeye karar verdim 😊
Deryaongun1 @eylusko evet ya rezil oldum yani ne güzel rahattık ama yapacak bir şey yok baştan başlayacağız
eylusko miskokulum1 ben bi radyoloji teknikeriyim röntgenc de ne kadar fazla radyasyon olduğunu biliyorum x ışınıyla çalışıyor. ama epilasyon cihazı x ışınıyla çalışmıyor . yine de merak ettiğim den sordum