[silindi] Yumurtlamadan 3 gün önce vajinal fitil gebeliği engeller mi? 3günlük kullanım yumrtlamayı etkiler mi.?
Sita3434 [silindi] ne fitili bilmiyorum ben idrar yolu enfeksiyonunda iki tür fitil kullanmıştım doktor engel değil ilişki olabilir çocuk düşünüyorsan demişti
Mom653 [silindi] canım bende fitil kullanıyorum bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum tüp bebekden sonra kullanmaya başladım sonuca bir haftamiz kaldı inşallah hayırlı haberler alırız dualarınıza beni katarsani çok mutlu olurum🤲🤲
MervErdo Bende vajinal enfeksiyon ve mantar vardı düşan ki tuvaletimi yapamıyodum bıçak gibi saplanıyodu o ara bebek de düşünüyoduk 3 kutu fitil kullandım bitince de hamile olduğumu öğrendim ama dr.a dedim bebek istiyorum ona göre ilaç yazın diye
[silindi] Vajinal fitil. Gynomax. Hafif akıntı var dedi doktor muayene için gitmiştim. Gebelik düşünüyoruz dedim. yumurtlama dönemim yaklaşıyor kullanmaya başladım etkile emi bilemedim.
Sita3434 [silindi] gynomax ben bunu da kullandım tamam canım bana sorun olmaz demişti mantar için vermişti bana
EdaaaaN Sita3434 o fitili bn kullandigim sabahi lekem oldu ardindan asriri bi knama sizde de oldu acaba
[silindi] Ben vücudu negatif etkiler mi diye çok endişelendim hiç böyle akıntı VS. Olmamıştı. Bu hafta da doğurgan dönemim. Kana karışıyormu bilmiyorum. Dr. Net bişey söylemedi başlangıca hep bebek istiyorum diye belirttim ama. Baklaım
Sita3434 EdaaaaN EdaaaaN ben hamileyken kullanmadım oncesinde mantar var diye vermişti ama kanama hatırlamıyorum gebelikte farklı olabilir