Gizemmmmmmkync Yasemin88 evet ilk başta görünmedi yolk kesesi ama 7. Haftada yolk da göründü. 8. Hafta da bebek hala görünmedi. Zaten sabah uyandığımda kanamam başladı hastaneye gittiğimde kürtaj için yatışımı verdiler düşük başlamış dediler
Yasemin88 Gizemmmmmmkync Rabbim acınızı hafifletsin inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız
Cemilegoker Yasemin88 benım transferin 4.hümü bugun idrar testi yaptım negatif cıktı.srn ne zaman yaptın test?
Yasemin88 Cemilegoker ben 6. Gün test yaptım silik ikinci çizgi vardı 8. Günde ilk 5 dk da ikinci çizgi çıktı yine silikti
Yasemin88 Cemilegoker tabi idrarda yok diye olumsuz düşünmeyin idrarda olmayıp kanda belli olanlar var birde sabah ilk idrarla yapın testi
Cemilegoker Yasemin88 sabah İdrarıyla yaptım .Google da araştırdığımda transferin 4.günü test yapıp öğrenen olmus bende deneyeyım dedim negatif cıktı
Yasemin88 Cemilegoker yok çok erken belki onların 2 embriyo transferidir ki birçok kişinin kanda belli oluyor testen teste farkedilebilir
Cemilegoker Yasemin88 bugun baya umutsuzluğa kapıldım ilaçları bırakacaktım nerdeyse.sonra bu eziyete deger diğerek devam ettim.yeterki tutsun bebişim herşeye razıyım
Yasemin88 Cemilegoker ilaçları bırakmak icin acele etme test verene kadar beklemelisin biraz daha sabır