Esrambulut She az ücret alan bi hastane bulmakda zor bulurmuyuz bilmiyorum hakkımızda hayırlısı artık😌
Ecem ebruozdgrl ben daha 11 haftalık gebeyim canım yaptırmadım ama ilk gebeliğim de sultan hastanesin de yaptırmıştım fiyatı diğer hastanelere göre daha uygundu.
Benbenim ebruozdgrl ben yaptırdım memnunda kaldım ama malesef yarım kaldı haftaya bir daha gideceğim kızım sırt üstü yattı kıpırtamadı malesef :) dr. Ali ekiz
ebruozdgrl Ecem yaptırdığınız detaylıdan memnun kaldınız mı peki? dediğiniz gibi en uygun orası yapıyor 350₺ dediler
Ecem Melek_Erten merhaba melek hanım bugün tekrar detaylı ultrason fiyatı sordum bana yine 500 dediler ve özel sağlık sigortam olduğu halde siz hangi doktora gittiniz orda
Melek_Erten Ecem allah allah.. ben atilla beye gittim ilk öğrendiğim den beri de ona gidiyorum acaba kendi doktorumuz olduğu için mi öyle alındı onu da bilmiyorum şimdi. Ama ilk 500₺ödeme yaparken 175₺ muayene 325₺ detaylı oldu.
Asssel Ben de GOP Avrasya Hastanesi Dr Duygu Umut Erasla’a gidiyorum. 38.haftadayım. Gayet memnunum. İnşallah süreç sonunda da güzel düşüncelerimi iletirim. Duygu hocada doğum yapanlarla konuşma imkanı olan var mı acaba?
Asssel ebruozdgrl Aytül Çorbacıoğlu isminde bir perinotoloğa gitmiştim. Avrasya da değil. Muaynanesi Mecidiyeköyde. 450 TL ödemiştik
tugbao damlali gebeligimin 5.haftasinda yaptırdım canım. sadece her muayenede 15 tl katki payi oduyorum o kadar.
ebruozdgrl Benbenim Geliyor sanırım fiyat bilgisini verdikleri kağıdın alt kısmında öneri olarak galiba fotoğraf,çekim için telefon numarası vardı