Minikanne06 Kızlar bu bebek hareketleri acaba bağırsak hareketi gibi mi oluyo yani bağırsak hisseder gibi mi hissediyoruz ?? İlk bebek hareketleri nasıl oluyor acabaa ,😂
Aybukealtintas Minikanne06 gözlerinizi kapatın parmaklarınızı göz kapaklarınızın üzerine hafifce degdirin ve gözlerinizi sag sol asagı yukarı oynatın, ilk his öyle oluyor 😉🤗
Tugbaumit Minikanne06 seğirme gibi oluyor ilk ben 18. Haftada hissetmeye başladım çok heyecanlıydım Allahım büyüsün iyice hareket etsin diye 32+3 deyiz şimdi karnımı şekilden şekilde sokuyor şimdiden uyku uyutmuyor sıpam😂💙
Beyzaa Minikanne06 ben ilk hareketlerini yemekten sonra uzandığımda pit pit pit diye atma şeklinde hissettim .. ☺️ Uc dört kere arka arkaya oluyordu ve anlıyorsun farkli bi hareket oldugunu :))
NaimeYilmaz Minikanne06 muhtemelen mınık mınık hıssedıyorsunuzdur artk ama ben 25.haftaya kdr hep 2-3gunde bı kucuk hareketler hıssettm
Skdag Aybukealtintas Daha iyi anlatılamazdı sanirim👏👏👏Bana sorduklarında tarif edemiyordum.Hissetmeden önce ben sorduğumda da kelebek kanat çırpışı gibi diyorlardı bence alakası yok
ElifMehmetHanerli İlk hissettiğim de bağırsak hareketi gibiydi şimdi 24 haftalığız bildiğin elimi zıplatıyor vurunca 😄😄😄
Esesli ElifMehmetHanerli bizimde 25. Haftamız ben baya geç hissettim. Yani Bebek olduğuna emin olduğum zaman 22.hafta falandı Şimdi vurunca karnım kalkıp iniyor resmen 😛
busrasahinn Beyzaa aynı şekilde oyleydim onuda 14 15 hafta arasında hissetmeye başladım şimdi 24 üm elimi hoplatiyo dışardan paşam 😊😍
Beyzaa busrasahinn ben 19. Haftada oyle hissetmiştim :) simdi 29 haftalik olduk dediğiniz gibi durmuyo hic beyfendi 🦁☺️
Leylak Kizlar benim doktorum erkek dedi başka doktorlar kiz dedi ınanmadim ozele gittim arkası dönüktü Ama yumurtası var dedi kafam çok karışık içimden erkek diyor karninda sivri kızım var ondaki gibi hamilelik yasamadim