Minicikkiz Meraba kızlar. Dün hamile olduğumu öğrendim Memnunn kaldığınız doktor varmı önerebileceginiz. Daha önce doktorum vardı ama ordan ayrılmış. Şuan yeni doktor araştırmasındayım. Şimdiden teşekkür ederim 😊🙏
ATC Minicikkiz esencan hastanesi sevinç hanım ve Ahmet bey reyap hastanesi neredia hanım etik life Cihan bey
Minicikkiz MerveBostann Dün oraya gitmek zorunda kaldım. Daha önceki hamileliğimde de gitmiştim. Medilife doktorlarını beğenmiyorum. Selda hanım dediğin sarisinmi belkide yenidir. Reyap hastanesi çok ilgili alakalı ama doktorum ordan ayrılmış. Medilife çalışanları bile tuhaf. Dediğim gibi seldayi tanımıyorum sen beğendiysen ne güzel 😊 Teşekkür ederim canım 🙏
MerveBostann Minicikkiz yaa uzuldum memnun kalmamana canim. Selda hanim sarisin degil yeni de degil iyi bir doktordur kendiwi,rica ederim🤗
Cansukrb Valla ben memnunum canım muayeneleri güzel yarım saat sürüyor herşeyi detaylı söylüyor benim doğumum bayram sabahı oldu aradım sabah 7de orda değildi ama çıktı geldi hemen oradaki bazı doktorlar gelmiyo