ozlemak42 Mom2525 doktoruna anlattin mi serum falan takiyorlar mi ya da istah icin bişey vermedi mi çünkü kötü bi durum Allah korusun ya
Mom2525 ozlemak42 doktorum serum gerekir bu şekilde olursa dedi vücudum halsizlesince çok kötü olunca gidiyorum prilam yazdı ama geçirmedi bir faydası olmadı bu zamana kadar 2 kere serum takindim
ozlemak42 Mom2525 bende çok kusuyordum yemiyordum serumla karnimi doyuruyordum resmen çok zor ya Allah yardımcın olsun 😔
Mom2525 ozlemak42 serum karnımı doyurmuyor işin kötüsü serum takılırken karnımın acligina dayanamıyorum serum bitse de eve gitsem bir şeyler yesem diyorum ama tabi yiyemiyorum 🤣
ozlemak42 Mom2525 yaa kiyamam canim inşallah gecer normale dönersin ben öyle olsam kafayı yerdim heralde 😁
ozlemak42 @65#14203963 😂 buzdolabına dua ediyorum iyi ki sen koktun kocam degil diye çok duydum bunu valla koksa diyemezdim de sogurdum adamdan 😁
ikizannesi24 ozlemak42 benimde ilk başlarda öyleydi açar açmaz berbat bir koku geliyordu eşime git şu dolaba bak ne kokuyorsa at diyordum bişey kokmuyor ki diyordu bir kaç hafta sonra geçti bende de çok kötü bir durum gerçekten çok iyi anlıyorum sizi ☺️