Merhaba annelerim. Hep okuyordum doğum hikayelerini sırada ben varmışım ☺️ Benim ikinci doğum, ikinci doğum kolay oluyor diyolardı ama bu kadar kolay beklemiyodum ☺️ 38+0 olmuştuk. Sabah her zaman ki gibi kalktım günlük işlerimi gördüm ara sıra kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyordu ama yalancı sancıdır deyip umursamıyordum çünkü çok hafifti ☺️ Sonra sancılar biraz daha sık olmaya başladı ama hala hafifti saate baktım 5 dkda bir adet sancısı gibi geliyor. Eşime haber verdim o işten gelene kadar banyomu yaptım hastaneye giderken sancılar 3 dakikaya düşmüştü ve şiddeti artmıştı. Hastaneye yatışım yapıldı 6 cm açıklık denildi 5 dakika sonra 8 cm😂 doktor bile inanamadı 10 dakika daha geçti sancı geldikçe ıkınma hissi ve büyük tuvaletim gelmiş gibi hissediyordum. Doktor gel bakalım dedi. Yattığım masadan doğumumu yapıp çıktım. Tekerlekli sandalye arıyorlardı. Ben yürürüm dedim. Yürüyerek kızımla odamıza döndük ☺️ Ve yanımda bir melek uyuyor şu anda bir gece misafirmişiz ☺️ yarın eve dönünce abisiyle karşılaşacak melek kızım en merak ettiğim o an ☺️ Normal doğumdan korkmamanız dileğiyle…