MyPrncssArwen Kızlar daha şimdi tuvalete kalktım 38+4 teyiz. Ağrım yok sancim yok su gelmesi yok hiç bir belirti yok ama adet kanaması gibi kan geldi rahmimden bu şimdi ne oluyor nișanim mi geldi doğumum mu başlayacak? Lütfen yardım edin birsey söyleyin?
E-K-D MyPrncssArwen benim sancım var açılmamda nişanım bu sabah geldi ama gelen giden yok kuzum korkma doktor sancıların 3-5 dk da bir olmaya başladığında hastaneye gel der yada suyun geldiğinde
Zemheriiiiiiii MyPrncssArwen ebenizi veya doktorunuzu arayın veyahutta hastaneye gidin ılık bir duş alıp sakin olun😊
Eymenbby4 MyPrncssArwen sabahı bekleme bebeğe kordon dolanabilir araba var ise atla git birşey kaybetmezsin ☺️
MyPrncssArwen Tuba-27 😌💜 çok sağol Canım şimdi sancim yok ağrım yok ama sabah en erkenden hemen doktoruma gideceğim bebeğin hareketlerine de dikkat ediyrm hareketli
Tuba-27 MyPrncssArwen rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alıp sevmeyi nasip etsin inşallah doğumda Allah yar ve yardımcınız olsun
Bebekbaylar MyPrncssArwen doğum sancıların başlar canım muhtemelen ama kanama olduğu icin doktora gitmelisin
MyPrncssArwen Hepinize teşekkür ederim kızlar dualarınızı beklerim inşallah, bütün hamile annelere dualarım sonsuz hepimiz tezden hayrlisiyla tek nefeste kucağımıza alalım inşallah bebislerimize 🙏💜
Tugba1421 MyPrncssArwen bende 38+6 yım kasılma ve baskıdan gittim dün gece kanaman olursa hemen gel dediler bi git muayene ol canım gününde gelmiş zaten