Senaylcf Dagiden emzirme atleti aldım çok güzel dokusu durusu 90 liradan 45 TL’ye düşmüş çok güzel indirim var
Pembedilek30 Trendyolda anne bakım cantaları 67 tl ye düşmüş ihtiyacı olan varsa bir bakın derim aynı cantayı 2 yıl önce 150 tl ye almıstım🤦🏻♀️
Truman Selcan- valla ben de 3 adet aldım ama bayağı beğendim kumaşı yapısı çok rahat ekstra indirim kuponu geldi tanesini 60 liraya almış oldum hatta
ironbaby Bugün A101’e gelen Müslüm örtüler bim ve şoka gelenlere göre daha kaliteliydi, ayrıca bebek pikesi de güzeldi. ihtiyacı olan varsa baksın
Truman Güzel kaliteli müslin ihtiyacınız varsa twomamas diye bir sayfa var instagramda 4 katlı müslin aldım ordan ağız beziyle beraber mükemmel valla
Erceyl Glsmcglr vallah lohusamda şuan kampanya varmış instegramda gördüm pazar günü yeğenime almıştım uygun bulursam kendime önden düğmeli bakıyorum bı bak 99 TL falan ürünler www.lohusam.com
yagmurdogann HappyMom kızlar dün a101 de bugünde bimde çok güzel bebek ürünler var bakın bence zıbınlar battaniyeler küvetler reflü yatağı ve babynestler var ✨✨
Sehera1 https://www.sokmarket.com.tr/mama-sandalyesi-p-28345?utm_source=IGShopping&utm_medium=Social Mama sandalyesi 60₺
Seherfkni E bebekte gerçekten çok büyük indirimler var tekstil ürünlerinde 2li çıtçıtlı badiler, altlar 9 tl, 15 tl, 20 tl 2li tulumlar 30 tl 5li uzun kollu body 43 tl
SnglMom E bebekde gülen yüz etiketli ürünlerde %50 ye varan indirim var 1 buçuk ay öncede olmuştu tekrar oluyor aynı indirim kaçırmayın annişler dehşet derecede fiyatlar çok iyi görünce ne demek istediğimi anlıcaksınız🥰🥰
Gizcebu NeXT mağazasında ki her NeXT ürünü bebek için hem Türkiye’ye göre çok uygun hem de harika yumuşacık %100 pamuk ürünler var ben bütün kıyafetleri oradan sipariş veriyorum mutlaka bakın