filodib HappyMom 8 Nisan’da a101 de de inanılmaz indirim var. Hatta anne yani bimde 59 lira 101de 49 lira.. 101 de emzirme yastığı da var oda 49 lira
Ophelia Koçtaşda oyuncak saklama kutuları ve küçücük zıbınları, çorapları,eldivenleri koyabileceginiz sepetler, organizerler indirimde.. Trendyolda da “ocean home” marka kutu ve sepetler indirimde . Aldım, kaliteleri süper tavsiye ederim.
Ogretmenanne35 Kraft parma cabin boy bebek arabası aldım 989 tl ye trendyoldan indirimde şu an . Yenidoğan için uygun olan arabalardan. Diğer sitelere göre fiyatı baya iyi
Redpepper Hepsi burada da mustela bebek çantası 259a düşüyor bence kaçırmayın ilk kez bu fiyat gördüm
KutsalAnnelik Hepsiburada da bebek arabalarında indirim var ben kabin boy aldım normal fiyatına göre baya fark ediyor eksiği olan varsa bakabilir
Annesibitanesi Kraft anne yanı beşiği 800 TL ye düşmüş kızlar trendyolda 🥰 ihtiyacı olan bakabilir ♥️
Minnakbabyko Hepsiburada da bebek küveti indirime girmiş. Normalde sadece küveti 60 tl burada hepsi 60 tlye geliyor. https://www.hepsiburada.com/baby-bee-banyo-kuvet-seti-3-parca-mavi-file-hediyeli-p-HBV00000CIKID?magaza=Hepsiburada
ftmlgz Kızlar hepsiburada chicco el pompası 69.90 olmuş. Bende elektrikli olduğundan almadım alacak olanlar bakabilir