Mom850 Benim acil motivasyona ve kilo vermeye ihtiyacım var arkadaşlar. Gelin tanış olalım kilo verelim birlikte
Temursvcn Valla ben kilo aldim hatta alıyorum ama korkmuyorum hemen verilir gider kilolar hamile kalmadan once 12 kiloyu 20 gunde verdim 😃
Stmom Temursvcn 20 gunde 12 kilo vermek aşırı sağlıksız bir durum siz sansliymissiniz zarari dokunmamış
Temursvcn Mom850 ben urun kullanarak verdim kendi kendine verilmiyor yani ben verememistim sonra arkadasim onerdi aldim protein agirlikli besleniyorsun cokta memnun kaldim onun icin kilolarimdan korkmuyorum nasil olsa veririm diye 😂😂😂😂
Stmom Biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz özellikle bir önceki postta size birsuru şey yazdım bence takip edin postlarinizi :)
Temursvcn Stmom yasam kocumla verdim kilomu bende aksi bi durum hic olmadi tabiki herkese ayni olacak degil ama bilincsiz beslenme ile vermedim bu kilolar basa belaaa 😆
Stmom Temursvcn şaşırtıcı 🤷♀️ kilo iyi birsey değil ama beslenme alışkanlığı daha önemli benim için 🙇♀️
Temursvcn Stmom beslenmemiz lif agirlikli protein agirlikli besleniyoruz ayriyetten ara ogunlerimiz var sagliksiz beslenme programimiz yoktu yani dedigim gibi yasam kocunla birlikte veriyorsun kilolari… Şaşırtıcı bi durum yok yani okey
Stmom Temursvcn şaşırıyorum sasirmaya da devam edeceğim çünkü 20 gunde 12 kg verdiren kişinin cok da bilgili olduğunu düşünmüyorum okey:)