Sirinimm Kızlar iyi geceler ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve inşallah normal doğum yapmak istiyorum. şuan 37 haftalığız iğnenin vurulma zamanı doğumu etkiliyor mu bunu çok merak ediyorum çünkü sezaryen olanlar 1 gün önce vurmuyor 🙄
Arse89 Sirinimm 39+2 olduk canım bende kullanıyorum oksapar 4000ml doktorum sancımın olduğu gün iğne vurmamı söyledi sadece
010604 Sirinimm 38+2 oldum. Bnde kullanıyorum. Ben sadece doktora normal doğum yapmama engel mi diye sormuştum. Bi sorun olmaz demişti 4000 lik kullanıyorm.
Burcunuslu_ Sirinimm kuzenim oksaparı kan sulandırıcıyı vurdu 7 saat sonra doğumu başladı ve o kadar hızlı gelişti ki herşey hastaneye zor yetiştik ve tam yarım saat içinde doğurdu . Doğumdan sonra kanaması diğer lohusalara göre biraz daha fazla geldi o kadar . Normal doğumu çok güzel geldi geçti 🤗 bende oksapar kullanıyorum ve kesinlikle normal doğum yapmak istiyorum tabi nasip bu işler 🌸 gönlünü ferah tut 🌸🌸
Sirinimm Arse89 ben akşam 8 gibi vurunuyorum diyelim ki vurduktan sonra geldi sancı kafamı karıştırıyor canım
Arse89 Sirinimm inşallah öyle bir durum yaşamayız canım hastaneye gidince söyleriz doktora yada ebeye bende akşam 20:00 yapıyorum iğneyi ve araştırdığım kadarıyla colaspirin daha uzun süre sulandırıyor iğne uzun süre etkili değil senden önce doğum yaparsam paylaşırım seninle
Arse89 Sirinimm canım bu akşam doğum yaptım normal doğum olarak gündüz yatış yapıldığı için akşam oksapar kullanmadım zaten ama sonuç olarak sezeryan oldu bebeğim kakasını yaptığı için acil alındım inşallah seninki daha güzel geçer 🙏
Denizin Yanlış biliyorsunuz canım iğne engel değil normal doğumada sezeryanada , ayrıca iğne kesinlikle daha etkili hap iğnenim yarısı kadar etkili , hepinizi öpüyorum😘
Minikoocum Denizin banada doktor asprin kullansan sorindu ama iğne sorun olmaz dedi ama sanrim iğne daha az etkili