denizali_ 13gulayy bende hamileyken taşındım daha kolay oldu herşey yerli yerinde nasipse bebeği bekliyorum kafa sakin
Melisa12 13gulayy Taşın bence kuzum bende 33+3teyim evim biterse geçicem bebekle daha zor olur senin için 😊😇
merviskoooo 13gulayy şimdi imkanınız varda şimdi taşının tabi biz de 7. Aya girdik taşınma planımız var ama maddi durumlardan yaza ancak yaza doğum da var nasıl olcak hiç bilmiyorum
KMerveK 13gulayy bebekle çok zor olur şimdiden taşınıp bebeğimiz gelmeden düzeninizi kurun muhakkak yardım eden birileri olur
1anne- 13gulayy bebekler çok zor olur şimdi en azından karnında güvende ama o doğduktan sonra sana çok ihtiyacı olacak bence şimdiden taşının yerleşin bebek doğunca rahat edersiniz
Asli36 13gulayy Ahh bide bana sorun bu sabah taşınıcam cuma sabahta sezeryan doğuma giriyorum 😏 Zor ama şükür bebişim yeni evimize gelecek 😇
gulin-35 13gulayy bence sımdı tasım hem buyuk temızlık olayın olmaz hem dogumdan slnra bebekle daha cok yıpranırsın sımdı otura kalka yaparsın bazı ıslerını allh kolaylık versın
Dilekcnkn 13gulayy bence şimdiden taşın allah nasip ederse bebeğini kucağına aldığın da baya zor olur senin için