Sonfeyz Merhaba kızlar. Bu ikinci bebegim ama birincide kacinci hafta bebegim dönmüştü hatirlamiyorum. 🤔28. Hafta kontrolünde bebegim yan duruyordu. Doktorum insallah basi asagi döner ve normal dogum yapma sansiniz olur dedi… Aklima takildi… Sizin bebeğiniz kaçıncı haftada normal doğuma hazır pozisyona gelmisti?
buseozmen Sonfeyz 28de makat geliş idi bebeğim, doktoruma sorduğumda bebek vakti gelince döner endişelenme demişti, 32deki kontrolümde bebek baş aşağı pozisyon almıştı, yani daha vakti var annesi :)
melekkalkan Sonfeyz benim 28 de dönmemişti , dönmezse sezeryan olur demişti 32. Haftada doğum pozisyonuna gelmişti .
Zdk Sonfeyz benim de aynı şekildeydi. 38e geldim dönmedi hala aynı şekilde duruyor. Ptesi sezeryanım var. İnatçı bebek olunca değişmiyor yapcak bişi yok😬 tombiş de benimki dönemez demişti zaten doktorum
gulsen_57 Merhaba bende aynı soruyu doktoruma sormustum bebebk kaçıncı haftada aşağı döner diye oda bana normal gebeliklerde bebek zaten hep aşağıda buyur o şekilde olur nadir kafası yukarda olur ama oda zamanla dönüş yapar demişti tabi bilemiyorum
Sonfeyz gulsen_57 Bebek küçük ve rahat hareket ederken her kontrole gittigimde kafasi bi sağda bir solda diye söylüyordu. Birinci bebegimde de öyleydi buyuyup de rahat donemedigi haftalarda sanirim bebegim bas gelis denilen pozisyona gecmisti ama haftayi hatirlamiyorum. Simdi doktorum insallah döner diyince gec mi kaldi diye aklima geldi bir dahaki kontrolde soracağım.
Sonfeyz Mercimekmom Bak sen ya ne yapsin başka eğlencesi yok tabi 😂 Keyifleri yerinde olsun da dönüp dursunlar. Biz bekleriz 😂
Sonfeyz melekkalkan insallah benim de bebeğim normal duruşunu alir. Birinci normal doğumdu ikinci de hayirlisiysa öyle olsun diye dua ediyorum. Bas asagi donmesi icin bazi uygulamalar varmis ama dogal haline birakmak daha dogru gibi geliyor.
Zeynep_adem58 melekkalkan benimdd 33 te makat gelis 35 te makat gelis 36 yiz umudum kalmadi 38 de kontrol var bakalim donucekmi
melekkalkan Sonfeyz bencede doğal haline bırak canım normal doğumu bende istiyorum ama sezeryan daha sağlıklıysa öyle olsun isterim .
sultanacan Sonfeyz benimde yan duruşta 29 haftalığım geçen doktora gittiğimde sordum ne zaman döner diye 33-34 haftalarda hatta bazen doğuma yakında dönebilir dedi şimdilik bunu düşünme demişti bana
Gull_94 Sonfeyz 29 da bas asagı duruyodu ama degısebılır henuz yerı var demıstı doktorum son anda donen bebeklerde varmıs bıraz sans ısı galıba 🥲😇