Elif2934 Nesliyunus benimde bulantı hep vardı ama son iki haftadır kusmalar beni mahfediyor yediğimi sindiremiyorum davul gibi oluyor karnım ve hiç bir çözüm bulamıyorum bu duruma 😞
Nesliyunus Elif2934 evet çözümü yok maalesef mide sindirme ilacı verse doktor bagırsaklarım bozulur diye vermek istemiyorum dedi bi kaç hafta sonra düzeliriz umarım
Canselcannn Semra1121 oyyy sağlıkla alın kucağınıza prensesj🤩🤩🧿az kalmış yinede siz dikkatli olun hayırlısıyla bir avazda alın kucahiniza inşallah benim ikinci hala acemiyim 😂ona ne demeli
Omurkumsal Hamileadayibiranne bana bebek kıza benziyo dediler ama değişe bilir mi acaba 🤔aklım karıştı ilk çocuk ya pek bilgim yok
Hamileadayibiranne Omurkumsal valla bana 12. Haftamda kız dediler 15. ve 18. Haftada erkek dediler bence detaylı ultrasonda daha net olur ve değişmez onu bekleyin derim çünkü bende öyle yapıyorum
3MelekAnnesi3 Cigdemmom 18+5 olduk bugun hayırlısı ile öglen kontrolümüz ayrıntılı için gün alacağım 😊🤍
Kefeli61 Ozgeleo-07 7 nisan da doktor baktı canım erkek dedi bakalım değişecekmi tam belli değil dedi 🙉🙉