Evinongann Senayyalcin aynı gün, nasıl gidiyor hazırlıklar bitti mi, doğum hakkında ne diyor doktorunuz
Senayyalcin Evinongann Hazırlıklar falan herşey tamam çok şükür,gayet iyiyim bu koskoca süreci 5 kilo alarak bitirdiğim için mutluyum👌🏽Doğum hakkında ise bebeğim doğum pozisyonu almış nasipse normal doğum olacak ama hayırlısı neyse o olsun👍🏾
Minikmucizeler_ Hulyagrldk1 benimde 16 haftalik. En son ne zaman gittiniz bebeginiz kaç gr di sorabilirmiyim acaba 🥰
hilaal2002 sennur26 biz de tam 34 olduk 🥰 bu zamana kadar hiç mide bulantım olmadı 3-4 gündür mide bulantım var sizde de böyle bir seu oldu mu ?
Aycaaarm hilaal2002 genelde bebeğin saçları çıkmaya başladığında bulantı yapar derler ama bilemiyorum 😊
sennur26 hilaal2002 benim ilk 2 ayım hep mide bulantısıyla geçti çok şükür şimdi yok 🥰 ama kalça ağrım çok oluyor bide adet ağrısı gibi kaşık ağrım oluyor yalancı sancıymış 🤷🏻♀️
Sarellem BRUTAL-BETTY erkek demişti doktorumuz. Bugün kontrolümüz var kesinleşir sanırım 🥰 Sizin belli mi?
Aleyna_oner5254 BRUTAL-BETTY büyük ihtimalle belli ama yaramazlık yapıp göstermeye bilir biz 16+4 olduk saklıyo inat ediyo göstermicem diye 😂😉🤗❤️
Aycaaarm Bugün 5te hastaneye yatışım yapılacak bebeğimin günü dolduğu halde hiç sancım yok maalesef suni sancı verilecek oda olmazsa sezaryen doğuma alınacağım lütfen dua edin güzel anneler 😭 bu ilk gebeliğim çok korkuyorum 😭
Ruyasusam Aycaaarm Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bi avazda dünyaya gelsin bebisiniz inşallah. Allahim sizi ve bebisinizi birbirinizden hiç ayırmasın 🤲