Yediğimiz herseyin yumurta gelişimine katkısı var. Ayni boylardayiz ama ben kilo vermeye başladıkça yumurtalarım gelişti büyüdü. Kilolu olup hamile kalan illaki var fakat herkes de durum aynı değil maalesef. Durduramiyorsaniz bir diyetisyenle görüşün ac kalarak ile kaybedemezsiniz. Benkm yumurtalarim calisiyor diyip salmiyorum hala hergun spor yapıyorum yersem birgun sonrasına dikkat ediyorum. Hala vermem de lazım sağlığım için. Oncelikle diyetisyenle gorusemiyorsaniz siyez yada tam bugday ekmeğe donun unu şekeri hayatınızdan çıkarın. 21 gun hic unlu şekerli birsey tüketmeyin pilav vs.cikarin. sonra bir iki gün kendinize zaman verin canınızın istediği şeyi az porsiyon şeklinde tüketin. Sonra 1 aylik periyoda geçip yine bunlari çıkarın hayatinizda şeker namına sadece meyve olsun o da günde 2 porsiyon en fazla. Bu şekilde periyotla ilerleyin.
Kan değerlerinize baktirdiniz mi glukoz(aclik kan şekeri) ve insülin direnci demir tiroid ne durumda varsa sonuçlarıniz yazar misiniz yardımcı olmaya çalışayım