Wandal Kızlar yarın spinal sezeryan doğuma gidiyorum ama boğazımda biraz ağrı var burnumda tıkalı korkuyorum dua edin bu şekilde doğum yapan var mı aranizda …
Nadiye123 Wandal ayyy bende yarın saat 10 girecem amalyata 😔 heyecanlıyım uyku hiç yok ne yapacam bilmiyorum… Benimde dilim damağım kuruyor.. Saat 12 ye kadar yiyip içebilirim bol bol su içtim.
Zrb0668 Wandal Allah yardimcin olsun sağlıkla sıhhatli bebeğine kavuşursun insallah Allah bu yolda kimseyi koymasın
YarenSmile bende cuma günü olacağım insallah 2. sezeryanım olmasına rağmen heyecanım çok. Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin insallah.
Wandal YarenSmile benimde ikinci sezeryan ilk spinal oldu belde çok hasar kaldı bunu da genel olmak istedim ama kimse önermedi
Wandal Nadiye123 sizin ki de bugün çok hareketli mi ? Ben heyecanlıyım diye mi bilmiyorum hiç durmadı bugün sürekli hareket halinde
Nadiye123 Wandal hiç kötü değil bişey hissetmiyorsun.. Uyandığında sanki 1 saniye geçmiş gibi hissediyorsun… Ben yine genel istiyorum
Nadiye123 Wandal yok cnm ya ağrım hiç olmadı. Sadece kum koydular amalyat yerime o ağrıttı.. Sütün gelmesi de senin elinde.