12eylul Merhaba kızlar adetin 2.gününde bu hormonlari istediler verdim degerleri alta yaziyorum LH:4.3 FSH:6.6 TSH:1.31 ESTRADIOL:59.1 Total TESTESTERON:320 PROLAKTIN:9
Duygu4444 12eylul bende fshı biliyorum 😂çok iyi 😍 sınır 8 benim 11di korkuyodum çok şükür hamile kaldım 😇
edb06 12eylul sonuclariniz gayet güzel. Total testesterondan emin olamadım sonuclarinizda referans aralığında ne yazıyor.
12eylul Booncukk Bebek istiyoruz bi tane cocugumuz var ama olmuyor dogum kontrol hapiyla korundum olmuyor şimdide 😔
Busbesir Duygu4444 benim de 11 cnm ümit varmıdır diyorsun nasıl hamile kaldın doktorum çok yüksek değil dedi ama
edb06 12eylul benim testimde aralık 0,14- 0,53 yazıyor ondan sordumsize. eminim referans araligi farklıdır testinizde
Pcosluhayat 12eylul total testesteron referans araligi benim tahlilimde 12-59 ng/dl yaziyor ama sanirim erkeklik hormonunuz yüksek.
Pcosluhayat 12eylul ne demek rica ederim. Erkek tipi tüylenme,sivilcelenme,regl duzensizligi etkileri vardir. Dogum kontrol hapi ile kontrol altina alinir birkac ayda caninizi sıkmayın lütfen
Minigimyolda 12eylul diğerleri normal ama Total testesteron çok yüksek yegenimdede yüksek onda tüylenme ve adet düzensizliği var yumurtalar çatlamıyor o yüzden kistleri var ihmal etmeyin
Minigimyolda 12eylul yeğenime doğum kontrol hapı verdi doktor düzene girmesi birkaç ayı bulur dedi testesteron hormonu için özel birşey vermedi