ftmlgz Hanımlar merhaba ilk gebeliğim bebeğime oda yapmayı istemıyorum .alanım var yatak odama kurmak istiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim? Siz ne alıp memnun kaldıysanız model ve ücret bilgisini paylaşır mısınız?
BurcuLice ftmlgz canım ben yerim olmadığı için park yatak aldım benim odamda yerin varsa büyüyen beşik al derim madem oda yapıcaksın
Duygu4444 ftmlgz bende park yatak aldım çok memnunum büyük değil joienin ürünü katlanıp kaldırılması çok kolay bir yere gittiğimizde yanımızda götürebiliyoruz
zerana ftmlgz park yatak aşırı ucuz ve kalitesiz görünüyor gözüme. Markası ne olursa olsun sevemiyorum. 0-6 yaş karyola satın aldım. Anne yanıda oluyor.
zerana ftmlgz https://ty.gl/kux0o5gfi bak bu. Tabi yatağını ayrı aldım. O dahil değil. Bi de vidasız kuruluyor. Geçirmeli
Lulemom Bende oda yapmadım o yüzden park yatak mantığı olan kiwi zoody aldım. Park yataklar biraz büyük. Odama sığmıyordu. Bu biraz daha kibar hemde park yatak mantığı. Sonradan oda yapıcam. Beşiğinide kutusuna koyar kaldırırım diye düşündüm
Gulhan16 ftmlgz Sunny baby siesta en olarak çok iyi kaba değil yer kaplamıyor kullanmayinca topla kaldır yer kaplamıyor
zerana ftmlgz dır bak bneimkini link atayım gör. Hem 0-6 yaş karyolası hem anne yanı oluyor. 100 kiloya kadar ağırlık kaldırıyor. Hem çok şık gmrünüyor. Hemde bebebk büyüyünce genç odasına iki kişilik sofa ya da bahçe mobilyası oluyor.
zerana ftmlgz siyahıda var. Benim kız diye beyaz aldım. Erkek bebeklerin odasını açık gri boyayıp siyahını kullanıyorlar efsane güzel duruyor. İndirim dönemini beklersen 700 e falan alırsın. Vivense falanda var aynısı
ftmlgz zerana benimde kızım olacak bu tür şeyleri beyaz renkle severim inşallah güzel indirimler yakalar alırım