Happy121 Kızlar iki gün önce transfer oldum. Progestan fitil günde 3 tane. Progestan iğne günde 1 kere. Kan sulandırıcı iğne günce 1 kere. Corasprin günde 1 kere içiyorum. Çok zor bir süreç. Benim gibi yoğun ilaç alan var mı çok merak ediyorum ?
dugmeninannesiii Happy121 kan pıhtılaşması mı var canım bende günde 3 fitil progestan günde 2 defa estroferm kullandım o kadar.
Happy121 Varol123 kaçıncı günündesin peki. Belirtilerim nelerdir. Ben sürekli yatıyorum ara ara uyku basması yaşıyorum ve aşırı iştahsızlık var
Varol123 Happy121 canım benimde o dönemde öyle oluyodu ara ara uyku basıyodu uyuyodum şuan 20. Haftamdayim ben canım
dugmeninannesiii Happy121 çoğu tüp bebek yaptıranlardan okuyorum burada kan sulandırıcı falan kullanıyorum die ama ben kullanmadım anlamadım canım 🤷♀️
Mavi34 Happy121 evet canim.ben senden biraz daha fazla ilaç alıyorum. Rabbimin izniyle 7. Haftamıza geldik yeterki yavrumuz içimizde büyüsün ilaçların etkileri ağırlığı hepsi geçici
ElfElfElf Happy121 evet bende de fazlası var azı yok Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😇
Mom653 Happy121 aynı durumdayız canım bende pazartesi transfer oldum inşallah rabbim sağlıkla tutunmalarini nasip eder🤲🤲
mbt34 Happy121 transferden sonra iğnelerden kurtulurum diyordum ama boşa ümitlenmeyeyim 😐 zor süreçler Allah kolaylık versin hepimize.
KdryFth Happy121. Bende kullanıyorum Fitunus fitil Progesteron iğne Enox kan sulandırcı iğne Prednol Coraspin Estrofem Folbiol😕 Allah kolaylık versin herkese