biokadin MerhAba kızlar bu troid ilacını kullandınız mı .? Adet gecikmesi yaşayan varmı .? Yada gebeliğini öğrenenler .?
Hatice68 biokadin suan 37 haftalık hamileyim 50mg yarım olarak kullanıyorum hamilelik bitimine kadar böyle devam edecek
Ilkayy biokadin ben kullandım canım ama hamileyim ben hiç bir etkisi olmuyor yan tam tersi yararı oluyor troitin yüksekse gebe kalmakta zorlanırsın ama bu ilac indiriyor değerini şimdi hatta ben 50 mg kullanıyorum. Çok iyi bi ilac bu
Kahvekolik biokadin yeni kullanmaya basladiysan duzensizlik yapiyo ve adette agrin oluyosa bunuda arttirabiliyo ben hamile olmadan once doktorum demisti 2 ayda duzene girer diye netten arastirdim 1 ay bile geciken oluyomus
Kahvekolik biokadin bide ilac kullanirken hamile kaldim yani daha oncesinde troidim vardi 50 kullaniyodum halada oyle kullaniyorum ilactan gecikme oluyo diye ustelemedim nerdeyse ogrendigimde 2 aylikti 😂
Ilkayy biokadin adet günü test yaptım. Silik çıktı sonra gidip erken gebelik testi aldım onda çok net şekilde çıktı