sevgiela 35+3 haftalık gebeyim kızlar buğün sağlık ocağımda protein çıktı + vardı ve enfeksiyon var dediler idrardada az az köpüklenme gördüm başına gelen var mı?
egemommm sevgiela benimde başıma geldi canım haftalardır haftada 2 defa idrar veriyorum, tansiyon takibi yap günlük, yüzün hemen şişersede dikkate al gebelik zehirlenmesi yaşamamak için
sevgiela egemommm sadece sağ ayak bileğim şiş ama tansiyonum normal bol su iç dediler başladım artık su içmeye
egemommm sevgiela evet benimde ayaklarım şişti, ellerim de şiş ama bu normal dedi doktor, ani yüz şişmesi önemli dedi, mesela benim de geçen cuma günü + çıkmıştı 2 gün sonra pazartesi yaptırdım negatif çıktı
sevgiela Gizem957 locosit ++ böyle canım doktorum tansiyonun normal dedi tansiyonun yükselirse tehlikeli olur dedi ama kafama çok takıldı
Gizem957 sevgiela kaç çıkıyor tansiyonun evet tansiyon olunca sıkıntı oluyo bende tansiyon var mesela çok korkuyorum bazen enfeksiyon da protein yapabiliyormus diye okumuştum burda belki send ede öyledir