papatya56 İyi aksamlar iki kere dusuk yaptım kan pıhtılasmasından bugun ovulasyon testı aldım nasıl kullanılıyo ac mı tok karnına saat kacta yapılıyo aldıgım eczanede nasıl kullanıldığını bilmiyorum dedı
Ilkayy papatya56 kaset aldıysanız ilk idral dışındaki idealle yapılıyor çok az 2 damla damlat 2 saat öncesinden sıvı almayı kes saat 9 ile 4 arası yapabilirsin
CigdemSenol papatya56 Adet gününden sonra 12 gun sonra yapmaya başla. Ben basen günde bir bazen de sabah aksam yapmıştım. Test çizgisi kontrol çizgisiyle ya aynı ya da daha koyu olması lazım. Oyl3 olunca yumurtlama oluyor demek ve 2 gun sürüyor. O 2 3 günü degerlendirmeniz lazim.
edb06 papatya56 adetin bittikten sonraki gün yapmaya başla bazıları adet bitiminde bile yumurtlayabiliyor. Aç olmak kesinlikle gerekmiyor.
Meryemergn papatya56 lütfen başlamadan önce birgebeningünlüğü hesabını takip edin. Kendisinin youtube da videoları var nasıl yapılacağıyla ilgili hepsini izlerseniz daha kolay olur sizn için
Minisi İnternetten daha ucuza alabilirsin öğlen 12den sonra daha iyi sonuç veriyor diyorlar. Kullanmadan 1,30 2saat önce sıvı almayı bırakın ve hep aynı saatte testi yapın 3 4damla idrar yeterli. Unutmamak için yan tarafına tarih yazabilirsiniz.
papatya56 Minisi Baska bı eczaneye sordum sabah ılk idrarla ac karnına yap dedı kullanmadıgım ıcın bilmiyorum cok istiyorum bu ay olsun iki dusukten sonra sağlıklı bı hamılelık geçirmek istiyorum
Merve2697 papatya56 öncelikle Allah gönlüne göre versin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Aç karın değil sabah 9 akşam 5 aralığında daha net sonuç alırsın yemek değilde sıvı hertürlü sıvı tüketimini yapacağın saatten testi 2-3 saat öncesi sıvı alımını bırakıcaksın ki lh hormonun seyrelmesin sıvıyla birlikte . Birde bence hergün aynı saatte yap
Minisi papatya56 Aa şaşırdım sabah aç karnına olmaz diye biliyorum. Yanıltır. . İstersen youtube videolarına bak ayrıntılı bilgi alabilirsin
Minisi papatya56 Rabbim inşallah mucize haberlerinizi almayı nasip eder 🤲🏻 meryem suresini okuyabiliyorsan oku canım yada aç dinle sürekli. Birde ya Variz ya Semi’ esmalarını okuyabilirsin. Allahtan umut kesilmez.
G_M_Z @papatya56 ben strip test kullandım saat 13 ile 16 arası 2 saat öncesinde su tüketimi bırakılmış şekilde yapılıyor. Kaset testler gebelik testi gibi sanırım
CigdemSenol papatya56 Hayir hayir asla fark etmiyor. Ben de ovulasyon ile hile kalmıştım. Hatta adet takvimine göre yumurtlama hesaplıyordum olmadı. Sonra ovulasyom aldim. Bi türlü kırmızı 2. Çizgiyi yakalayamadım bi sorun mu var dedim. Qma bi kutu daha alıp yapmaya devam ettim. Meger benim 12. Gunde degil de 17 19 arasi yumurtlamam oluyormuş 🤭🤣 Cok sukur hamile kaldim
papatya56 CigdemSenol Cok sağolun Allah razı olsun ıkı ay oldu dusuk yapalı bu ay doktorum korunmayı bırak dedı inşallah hayırlısıyla olur😊