Busra3496 Selam kızlar erkek bebeğim olucak nasipse. 1-3 ay erkek takımlar aldım lakin gözüme çok küçük göründü. Haziran doğumlu bir çocuk olucak nasipse. Lc Waikiki nin kıyafetleri tam oluyor mu ? Yoksa ayına göre büyük mü almak lazım
DlgluSeyda Busra3496 bebeğin yapısına bağlı canım genelde ayına Uygun oldu benm aldıklarım ama bebek iri yapılı olursa olmaz. En iyisi büyük almak. Küçük alsan belki olmaz ama büyüğü bolda olsa giydirebilirsin
Purpura26 Busra3496 Ben lcwdan hiçbir şey bulamıyorum nedense 😃 ya e bebekten aldım ya da internetten
Dilekcnkn Busra3496 benim aldıklarım hep ayına göreydi hepde oldu ama çocuğun kilosu vs de önemli tabikide
DlgluSeyda Bide bebek zaten minicik doğuyo bana hastane çıkışları çok küçük geliyodu bunları 2 hafta anca giyer heralde dedim ama çocuğum 2 aylık oldu anca küçük gelmeye başladılar ama hala giyebiliyo 😂
mrveyvz Busra3496 Bende hep ordan aldım canım 2 parça 0-1 aldım hastanede yedek olarak 5 6 parçada 1-3 aldım sonra duruma göre 3-6′ya geçerim diye düşünüyorum.
Krtalzyn Busra3496 lcw baby ye bende baktımda biraz minikler minik olmasa bilr 1-3 ay alma onlar hemen küçülür birazda iri doğsa 1ay bile zor giyer gibi 3-6 ay en küçük daha büyüklerini al bence
Baloncuk41 Busra3496 1 3 de olsa 6 kilo dogmadigi surece zaten hafif buyuk olucak ilk dogdugu zaman kocaman oluncada moralin bozuluyo icini doldurmuyo diye 2 3 takım al ama daha fazla alma
Beyzan Busra3496 lcw genelde tam kalıp. Oğlum 2 yaşında hep kendi ayini alırım oğlum da normal bir çocuktur ne şişman ne zayıf.
Pelin__1 Busra3496 canım 1-3 ay 62 cm bebekler ortalama 50cm doğuyor yani 1-3 ve 3-6 ağırlıklı aldım ben. 3_6 ay da 68cm. Yenidoğana da 68cm çuval gibi kıyafet giydirmek istemiyorum açıkçası😃
DlgluSeyda Busra3496 Bnce degistirmeyin çünkü ilk doğduğunda da bişe giycek sonucta 1-3 leride belli bi süre giyer zaten 3-6 bayaaa büyük olur ilk dogdugunda giyemez
Pelin__1 Busra3496 4 mü valla ben 10 takım falan aldım… Çiş olur kaka olur gün içinde değiştirmek gerekir fazla olsun da az olmasın yani benim mantığım böyle hep😃
Krtalzyn Busra3496 aldıklarını değştirme ama çok fazla alma brnimde var 1-3 hastne çıkışları pijmalarım falan ama belli sayıdan sonra küçük almadım almıcam yani
Busra3496 Pelin__1 Daha fazla Alicaktim ama dediğim gibi bedende çok tereddüte düştum devamını 3-6 alicam
Baloncuk41 Zaten lcw etiketlerine dikkat ettiysen ay yazar arkasindada kilo ona gore alirsin dogduktan sonra