Nurfatih 6 ayımıza giricez 1 kilo almışız bu zamana kadar özellikle bunu yapıyorum dediğim bişey yok takmıyorum kiloyu bebeğimi düşünüyorum çok abartarak ay canım bunu cekti bunu da yiyim demiyorum tabi normalde nasılsam aynı devam
busra1485 Nil_miran benim de 5buçuk ay 9küsür kilo aldım çok bulantı olmayanlar fazla alabiliyor doğurunca verilir sıkma canını
Hamsicikk Nil_miran son günlerdeyiz .. 19 klo aldım.. düşük kiloyla gebe kaldıysan normal alabilirsin bence takılma kiloya herkesim yapısı farklı. Şeker olmadığı sürece takılma 🌸 bana herkes sadece göbeğin var çok klo almamşsn dediklerinde 20 klo aldm diyince şok oluyorlar. Zaten şişkinlik ödem vs herşey var o kiloların içinde
Nil_miran ebruakyuz22 ilk doğumda ikinci doğumda bende öyle aldım ama bunda çok farklı oldu kizlar bende anlamadım ki
miniginannesi9 Kimkibu diyette kaç ana kaç ara öğün besleniyorsunuz, neler yiyip neler yemiyorsunuz. Bende 8 kilo aldım ve çalışıyorum ilerisi için benim sıkıntı oluşturacak diye dusunuyorun
Kimkibu miniginannesi9 3 ana öğün 3 ara öğün besleniyorum.. benim diyet şekere yönelik oldugundan yogurt ve sut agırlıklı olarak besleniyorum öğlen sebze aksam et tavuk yada balık yada tam tersi.. ara öğünler ceviz badem fındık meyve kahve süt bazen peynir ve eti form o şekilde listeye göre gidiyorum.. 1 aydır nerdeyse kilo almadım..
damlaaltinay Nil_miran çok almışsınız şeker ve karbonhidratı kesin. 7 aylık hamileyim 3 kilo aldım 🤷♀️