Burdan tüm yeni hamilelere sesleniyorum.Siz siz olun benim yaşadıklarımı yaşamayın inşallah. Bugün yaşadıklarımı bir Allah bir ben bilirim. Bugün doktor kontrolüm vardı.Son regl tarihim 10 Şubat, 7 haftalık hamileyim doktorum bebeğin kalp atımının olmadığını, olumsuz gebelik olduğunu,haftaya kürtaj olmam gerektiğini söyledi. Defalarca sordum eminmisiniz hiç mi kalp atımı oluşmaz diye geç döllenme olamaz mı dedim kesin eminim dedi eşimi içeri çağırıp eşime anlattı kürtaj fiyatını söyledi ben ağlıyorum eşim çok kötü oldu. 11 yaşında bir kızım var benim kızımın doğumunu yaptıran doktorumuza ulaştık hemen kendisinle irtibata geçtik randevu aldık ve yola koyulduk o 2 saatlik yolculuk bitmek bilmedi ağlaya ağlaya gittim birde bakarız ki bebeğimin kalp atımı oluşmuş ve geç döllenme bebeğim 6 haftalık bir hafta önden gidiyor doktorum hemen progesteron başlattı kan sulandırıcı iğne başlattı benden kan tahlili falan hiç birşey istenmemişti tüm kan tahlillerimi istedi görseniz pıt pıt daha çok yeni kalp atımı vardı diğer doktora kalsa ben kürtaj giriyordum birde özel doktor yani Allah merhamet ve vicdan duygusu nasip etsin inşallah herkese siz siz olun başınıza böyle bir şey gelirse muhakkak ikinci bir doktora gitmeyi benim gibi unutmayın. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏