glnzem Mom027262 benim 30. Haftaya kadar gayet temiz ve düzgündü son 1 haftadır mayın tarlası gibi sivilce doldu 😁
Busbushatun Mom027262 ben🙋🏻♀️ Yanı cok sorunlu bı cıldım yoktu ama bole ayrı bı parlaklık mı desem bılmıyorm makyajsız dolanıyorum makyajlı gbı
Prenseslerannesi34 Mom027262 daha beter oldu ilk gebelikte de böyle olmuştu yine aynı egzama döküntüler kızarıklıklar pullanma sivilce çok can sıkıcı doğumdan sonra geçer inşallah
Mom027262 glnzem Doğum yaklaştıkça artan vedeğişen hormonlar nem dengesini bozdu heralde☺️Olsun anneler her daim güzeldir
Busbushatun Mom027262 cınsıyetle alakası oldugunu sanmıyorm cunku kızımdada guzelleşmıştı sımdı oglum olcak:)
Minisi Hormonlardan ne yapacağını şaşırdı vücut 😂 7.haftadayz saçlarım tüylerim daha çabuk uzuyor cildim eskiye göre çabuk yağlanıyor🤦🏼♀️Vücudumda sivilce oluşuyor 🥲
Nuray11 Benim 1 hafta pürüzsüz geçiyosa bebek gibi oluyo yüzüm sonra tekrar sivilce doluyorum her ikisinide yaşıyorum yani
Hamileadayibiranne Mom027262 ilk 3 ay aşırı leke ve sivilcelenme sorunu yaşadım şuan sanki biraz azaldı gibi şükür
Buketkucuk Mom027262 benim cildim güzelleşmedi ama kötüleşmedi de hamileliğimden önce nasılsa aynı🌸 Ama kendim güzelleştim, herkes öyle diyor bir de kız annesi olacağım kısmetse, kız bebek anneyi çirkinleştirir tezini çürüttüm🤭🥰
03032016 Mom027262 güzelleşmek Bı yana aynaya bakmak istemiyorum sivilce akne kızarıklık,hiç bu kadar çirkin olduğumu hatırlamıyorum😕