Melikekpln Araba almıştık arabada portbebe ve ana kucagi var. Ama ana kucagi bebegin kemiklerini acitir iki büklüm durur diye portbebe goturmeyi düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz
Beyzan Melikekpln ana kucağı adı üstünde bebeğe göre yapılmış ana kucağı gibi olsun diye üstelik içinin bel desteği satılıyor sizin pusetinizde yoksa ayrı alabilirsiniz makul bir fiyatı var. Bebek zaten 9 ay anne karninda iki büklüm. Alıştığı rahat ettiği pozisyon o ve bu ürünler zaten Uluslararası testlerden geçiyor son halini alıyor. Port bebe ulaşımda pek de güvenli değil bence anı frende vs. Bir de annenin doğum dikişi varken kucağında port bebe tutması zor olur. Ama arka koltuğa puseti bağlayınca ikiniz birlikte rahatça eve gidersiniz
Sevde0281 Melikekpln anakucagi 0-3 veya 0-6 ay için uygun oluyor zaten canım ayrıca hastaneden anakucagi ile çıkmanız lazım eviniz yakın değilse arabalar vs almiyir ana kucaksiz bilginiz olsun.ben anakucagini götüreceğim yeni doğan için anakucagi uygun portbebe sonrası icin
Bim Medilifegun benim puset bel destekli ama içinde ayrıten bisey almam gerekiyor mu ,siz nasil kuallndnz acaba
Melikekpln Sevde0281 arabamiz var ama hastane ev arasi maximum 1 saat sürüyor. Eve gelip dus alip sezeryan sonrasi memlekete gitmeyi düşünüyorum (5) saat oda. O zaman ana kucagi daha ideal
Sevde0281 Melikekpln anakucagi yeni doğanlar için daha ideal canım. Benim aldigimin destek yastığı var sizinkinin yoksa destek yastığı alın bir tane sorun olmaz merak etme
Baloncuk41 Anne karninda top gibi duruyolar gayet rahatlar, Tam tersi cocugun rahatligina göre yapilmis anakucagi hatta kizim uzun sure gunduz uykularini onda uyurdu düz bi yerde rahat edemezdi sonra sonra alisti
Melikekpln Sevde0281 destek yastikta var minik biseu cikti icinden sanırım o,anakucafi kullanirkm o zaman