Karadutunannesiii yaşarsın 2 defa kimyasal gebelik yasamıs biri olarak yazıyorum. Ilk yasadigimda kimyasal gebeligin ne oldugunu bilmiyordum ve tanidigim herkese hamile oldugumu soyledim herkes nasil mutlu nasil coskulu. Kanamamda var ama bilmiyorum ya ne yasadigimi normal saniyorum. 2. Kontrolume gittim ve kanama devam ediyor ama hamileymisim dedim dr. Bana ilk soyledigi sey düşük yapiyosun canim sen oldu . Ve bunun uzerine hic bir aciklama alamadim . Allah korkusu degil Allah sevgisiyle buyumus biriyim haftalarca sukredebilmek icin kendimi zorladim haytimda ilk defa sukretmekte zorlandim. Sanki benim sucummus gibi yasadim. Sonra arastirdim. Aslinda kimyasal gebelik yasamisim ve bu aslinda gercek bir gebelik degilmis sperm rahme girmiyo disa tutunuyo ve sagliksiz oldugu icin kendini atiyor bunlari yaparkende seni gercek bir hamilelige hazirliyormus. Sonra dedimki çok sukur ki ben hamile kalabiliyorum. Bunu subatta yasadim 26 gun kanamam surdu damla damla falan degil bayaaa bayaaa. Sonra eylulde birdaha yasadim kkmyasal ama busefer hic takmadim 1 gun uzuldum agladim ve kendimi topladim ekimde reglimi oldum veeeee hemeeenn uzerine hamileligimi ogrendim . Bugun 21. Haftaya girdik. Şükürler olsun saglikla gelsin. Tek tavsiyem lutfen bunu surekli dusunmeyin. Dogru doktoru bulun ve yalnizca esinizle birlikte olmak istediginiz icin olun asla cocuk yapma goreviyle degil. Yavrunuz kendi zamaninin gelmesini bekliyor merak etmeyin o sizi bulur.